«Πέθαναν» με fake news την πρώτη Βρετανίδα εθελοντή, η αλλιως πως δημιουργείς fake news επι σκοπού

Πριν ένα χρόνο περίπου βρήκαν έναν τύπο (χρήσιμο ηλίθιο η τον μετέτρεψαν αυτοί σε χρήσιμο ηλίθιο, με ουσίες ενδεχομένως ) και αφού έκανε μια βόλτα από διάφορες μασονικές λέσχες στην Ευρώπη κατέληξε στα κεντρικά της Secret Intelligence Service στην Βρετανία, που μονο "Secret" δεν ειναι (!) αφού από εκεί εχουν διαχείριση μερικές "ανεξάρτητες σελίδες" στην Ελλάδα αλλα ο όχλος δεν βλέπει τίποτα ως συνήθως ...

Στην συνεχεία αφου του έδωσαν και όπλα βγήκε και έλεγε ότι ειναι δήθεν εθνικιστής και πήγε και έκανε επίθεση σε τζάμι μουσουλμάνων και ενώ οι ιδιοι οι μουσουλμάνοι έλεγαν ποιοι τον έβαλαν, αφού εξαφάνισαν το βίντεο με τους Μουσουλμάνους που έλεγαν ποιοι τον έβαλαν , όλες οι έγκυρες πήγες τους, έγραφαν για "φασίστα ρατσιστή" που έκανε επίθεση σε μουσουλμάνους (!) τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές διαχρονικά. Η πλύση εγκεφάλου μεταξύ άλλων παρουσιάζει ως χαζούς και ηλίθιους τους "ρατσιστές φασίστες" και το 90% της σημερινής τεχνολογίας μαντέψτε από ποιους ειναι.

Κορωνοϊός - Εμβόλιο: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάς με ένα fake άρθρο για τον θάνατό σου» η ειρωνική απάντησή της
Θύμα των fake news έπεσε η μικροβιολόγος Ελίζα Γκρανάτο μια από τις πρώτες εθελόντριες στη Βρετανία για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, η οποία σε ψευδή ανάρτηση στο διαδίκτυο που αναπαρήχθη στα social media την εμφάνιζε να έχει πεθάνει.

Κατά τα ίδια ψευδή δημοσιεύματα η Γκρανάτο «πέθανε» μετά από επιπλοκές που της προκάλεσε το εμβόλιο το οποίο της έγινε την περασμένη Πέμπτη. Η ίδια απάντησε στα ψεύδη δημοσιεύματα κάνοντας μια τελευταία ανάρτηση στο Twitter πριν να «κλειδώσει» τον λογαριασμό της: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάς με ένα fake άρθρο για τον θάνατό σου. Είμαι καλά να ξέρετε όλοι».
Ακολούθησε ανάρτηση δημοσιογράφου του BBC με την κυρία Γκρανάτο να περιγράφει ότι πίνει το τσάι της την Κυριακή.

Αυτά γράφουν ...

Μερικές πιθανές εξηγήσεις:

1) Έβγαλαν μονοί τους αυτό το fake για να το αναπαράγουν διάφοροι και μετά να κατηγορούν για fake news ανεξάρτητες πήγες ως συνήθως ..

2) Η πρώτη Βρετανίδα εθελόντρια,(!) μονο εθελόντρια δεν θα ειναι,εκτός ότι μαυροτσούκαλο και μάλλον ίδιας ρατσας με τις αριστερό-συμμορίτισσες.

3) Τέλος στην περίπτωση που πράγματι έπαθε κάτι: στην περίπτωση που πέθανε θα παρουσιάζουν άλλη,καθώς δεν υπάρχει πουθενά ένα προφίλ της, (δεν έφτιαξαν καν ένα ψεύτικο προφίλ για τα μάτια των ηλίθιων), αν δεν πέθανε θα την απείλησαν να βγει και πει ότι ειναι καλά, όπως φαίνεται στο βιντεο που παρουσιάζουν κάνει σαν χαζό 5 χρονών, λες το έκαναν θέμα 5 άτομα της παρέας της μονο και δεν ειναι η φάτσα της παντού. Το βιντεο μάλιστα ειναι από έγκυρες πήγες τους ύποπτο από μονο του και τύπου υπερπαραγωγή λευκά κράνη κτλ! και οχι από κινητό της που θα είχε βγάλει μονή της για τους συγγενείς της πχ, όπως θα περίμενε κάποιος σκεπτόμενος.. (περιμένουμε αναφορά για δήθεν σ@ξουαλικο περιεχόμενο από τους ελληνόφωνους εντός της ημέρας ...)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications