Επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Εκατοντάδες αλλοδαποί επιχείρησαν να μπουν σε πλοίο! - Απωθήθηκαν από την Αστυνομία

Για ακόμα μια ημέρα οι αλλοδαποί που διαμένουν στη Μόρια επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία στη Μυτιλήνη και να επιβιβαστούν σε πλοία της γραμμής, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να τους απωθήσοιυν και να δημιουργηθούν επεισόδια.

Αιτία, όπως ισχυρίστηκαν μήνυμα στο κινητό τους που τους έλεγε - ξανά - ότι ένα πλοίο τους περιμένει, ώστε να τους μεταφέρει στον Πειραιά. Αποτέλεσμα... να ξανά «κατεβούν» στο λιμάνι της Λέσβου, προκαλώντας εκ νέου προβλήματα.

Δυστυχώς ακόμη μια φορά, κάποιοι που δρουν ανεξέλεγκτα εντός της Ελλάδας, συνεχίζουν τα ύποπτα παιχνίδια τους χωρίς να εντοπίζονται. Από ποιους φεύγουν αυτά τα μηνύματα;

Πριν από λίγο δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να βάλουν σε λεωφορεία για τη Μόρια όσους έχουν φτάσει στο λιμάνι.

Το έργο των αστυνομικών και των Λιμενικών όμως είναι δύσκολο, αφού οι αλλοδαποί χάνονται στα στενά της πόλης και εξαφανίζονται.

Χιλιάδες αλλοδαποί για μια ακόμα μέρα κατέβηκαν με όλα τους τα υπάρχοντα από τον καταυλισμό της Μόριας στην πόλη της Μυτιλήνης ζητώντας να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά που αναχωρεί στις 7 το απόγευμα και να φύγουν από το νησί.

Aστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους απωθήσουν προς τους δρόμους που οδηγούν στην έξοδο της πόλης, ενώ ας σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή γίνονται σε περιοχές αμιγούς κατοικίας.

Στο μεταξύ, στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τις 11 περίπου το πρωί έχει δέσει το αρματαγωγό «Ρόδος». Σε αυτό πρόκειται να επιβιβασθούν οι περίπου 510 αλλοδαποί που έχουν έρθει στη Λέσβο κατά διαστήματα, μετά την 1η Μαρτίου και οι οποίοι άρχισαν σήμερα να ταχτοποιούνται για να επιβιβασθούν στο αρματαγωγό.

Κατά 10άδες οδηγούνται στην Αστυνομία όπου γίνεται η ταυτοποίηση και στη συνέχεια ξαναοδηγούνται στο λιμάνι.Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε θα αρχίσει η επιβίβαση στο αρματαγωγό, καθώς και πότε, εάν και πού, θα μεταφερθούν στη συνέχεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications