“Εκπρόσωπος Υγείας” προειδοποιεί να μην αγγίζουμε το στόμα και αμέσως βάζει το δάχτυλο στο στόμα της

Αν προσέξει κάνεις όλοι αυτοί που εμφανίζονται ως ειδικοί σε θέσεις κλειδιά, με τίτλους και περγαμηνές ειναι εντελώς ηλίθιοι, και εντελώς στον κόσμο τους τυχαίο?

Βάζοντας τέτοια άτομα σε θέσεις κλειδιά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού αναπαράγουν άπλα ότι τα έμαθες από σχόλες έτσι άπλα...

Η εκπρόσωπος της Δημόσιας Υγείας στην Καλιφόρνια, Δρ. Σάρα Κόντι, ενώ έδινε οδηγίες για τη προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό, αναφέροντας να μην αγγίζουμε το στόμα μας, μετά από λίγο έβαλε το δάχτυλο στο στόμα της.

Η διευθύντρια του τοπικού φορέα Δημόσιας Υγείας στη κομητεία της Σάντα Κλάρα, Δρ. Σάρα Κόντι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Παρασκευή, καθώς έδινε οδηγίες για τη πρόληψη από τον κορονοϊό, ένα αστείο περιστατικό συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, η Δρ. Κόντι είπε, «Από σήμερα θα πρέπει να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας. Διότι ένας από τους κυριότερους λόγους, με τον οποίο μεταδίδονται οι ιοί, είναι όταν αγγίζετε το στόμα σας, τη μύτη ή τα μάτια σας».

Μόλις όμως ολοκλήρωσε τη φράση της, έβαλε αμέσως το δάχτυλό στο στόμα, για να γυρίσει την επόμενη σελίδα στα έγγραφά της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications