52 σμηνίτες από την Ηλεία εξετάζονται ως ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού: Ο φόβος κυριαρχεί στην Πάτρα που έχει ερημώσει

Δεκάδες σμηνίτες εξετάστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ως ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με το MEGA.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, 52 σμηνίτες από το νομό Ηλείας, εισήχθησαν στο κεντρικό νοσοκομείο αναφοράς στην Αχαϊα, προκειμένου να εξεταστούν για το εάν είναι θετικοί στον ιό.

Οι δύο σμηνίτες είχαν εκδηλώσει συμπτώματα της νόσου. Εντός της ημέρας, αναμένεται να υπάρχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Εξάλλου, η ανησυχία στην Πάτρα αυξάνεται. Ο κόσμος στην πρωτεύουσα της Αχαϊας κυκλοφορεί με μάσκες, ενώ επικρατεί έντονος φόβος.

Το βράδυ της Τετάρτης, τα μαγαζιά ήταν άδεια, ενώ ελάχιστος κόσμος κυκλοφορούσε με τα πόδια. Λίγα ήταν και τα αυτοκίνητα που κινούνταν.

Εκτός από το σύστημα υγείας που δοκιμάζεται μέρα με τη μέρα λόγω της αύξησης του κρουσμάτων με κοροναϊό η οικονομία αρχίζει και δέχεται τα πρώτα πλήγματα.

Στην Πάτρα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έχει μειωθεί ο τζίρος στο ξενοδοχεία έως 95% ενώ εκδρομές ακυρώνονται καθημερινά.

Όπως αναφέρει το patratimes.gr, στις εμπορικές επιχειρήσεις της Αχαϊκής πρωτεύουσας οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές.

Συνέπεια του αρνητικού κλίματος, οι αποφάσεις πολλών καταστηματαρχών εστίασης να διακόψουν τη συνεργασία τους με υπαλλήλους, οι οποίοι χάνουν πλέον χρήματα και ασφάλιση.

Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ τα δρομολόγια έχουν μειωθεί στο μισό, με χαρακτηριστική περίπτωση το Πάτρα-Αθήνα, που από 30 έγιναν 15. Στα υπάρχοντα δρομολόγια, σύμφωνα με τον πρόεδρο Α. Μανωλόπουλο η πληρότητα κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications