Συζητάνε και το κλείσιμο των διοδίων.. και νέα πιο αυστηρά μέτρα!

Στο τραπέζι έχουν πέσει και συζητιούνται δύο παρεμβάσεις που θα αυστηροποιήσουν ακόμα πιο πολύ την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το κλείσιμο των διοδίων κατά την περίοδο του Πάσχα είναι η μία από αυτές!

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι το πιο σκληρό από αυτά που πήρε η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.
Αν και τις πρώτες μέρες η πλειονότητα των Ελλήνων έδειξε να πειθαρχεί και να ακολουθεί τις οδηγίες, υπό τον φόβο και ενός προστίμου, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο, όπου περιοχές όπως ο Φλοίσβος σού έδιναν την εντύπωση ότι δεν υπήρχε καραντίνα, η εντύπωση των επιτελών της κυβέρνησης είναι ότι τα παραθυράκια που εκμεταλλεύονται οι πολίτες είναι πολλά.

Γι’ αυτό και έρχονται σύντομα νέα μέτρα. Πιο συγκεκριμένα στο τραπέζι έχουν πέσει και συζητιούνται δύο παρεμβάσεις που θα αυστηροποιήσουν ακόμα πιο πολύ την κατάσταση. Ποια είναι αυτά;

Η καθιέρωση συγκεκριμένου ωραρίου κυκλοφορίας κυρίως για τους ηλικιωμένους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και η μείωση των ελεύθερων μετακινήσεων, για την οποία θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμός.

Με λίγα λόγια δεν θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι όποιος θέλει, όποτε θέλει, αλλά θα υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός μετακινήσεων, δύο ή τριών την ημέρα.

Και φυσικά αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ενόψει Πάσχα, καθώς συζητιέται το κλείσιμο των διοδίων προκειμένου να εμποδιστεί η μεγάλη φυγή των Αθηναίων προς την επαρχία!

πηγή filathlos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications