Συνολικά 94 οι νεκροί «από επιπλοκές της γρίπης» στην Ελλάδα

Οι έγκυρες πήγες τους γράφουν αυτά:

Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης παραμένει η Ελλάδα, με πτωτική όμως τάση, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Συνολικά από επιπλοκές του ιού της εποχικής γρίπης έχουν χάσει τη ζωή τους 94 ασθενείς - τέσσερις την τελευταία εβδομάδα.

Οι 76 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 18 χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ. Πρόκειται για 55 άνδρες και 39 γυναίκες, με εύρος ηλικιών από 0 έως 91 έτη. Τα 87 (92,6%) από τα 94 προαναφερθέντα κρούσματα ανήκαν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου για την οποία συνιστάται εμβολιασμός για την εποχική γρίπη. Εξ' αυτών εμβολιασμένοι ήταν οι 34 (39,1%).

Συνολικά καταγράφηκαν 241 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης.

Από αυτά, τα 220 νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ και από το σύνολο των ασθενών αυτών, μόνο 92 (38,2%) είχαν εμβολιαστεί για τη γρίπη.

----

Λένε με λίγα λογία ότι ψοφάνε σαν κοτόπουλα από ηλικιών από 0(?) έως 91 έτη και αυτό γιατί δεν έχουν κάνει εμβόλιο γρίπης, το 0 προφανώς δεν πρόλαβε το κάνει για να “σωθεί” απο την γρίπη?. Όσοι διαβάζουν αυτές τις "έγκυρες πήγες" τόσα χρονιά ειναι καμμένοι ήδη, και δεν υπάρχει καμιά θεραπεία αποτοξίνωσης μετά από τόσα χρονιά εθισμού έχουν γίνει ζομπι.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->