Κηφισιά: Τι είπε ο πατέρας για τον αστυνομικό που σκότωσε την κόρη του σε σούπερ μάρκετ

Στο STAR και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας της πρώην συζύγου του αστυνομικού που έπεσε νεκρή την ώρα που έκανε διάλειμμα στη δουλειά της με μια συνάδελφο και φίλη της.

Από τις σφαίρες του αστυνομικού δεν γλύτωσε ούτε η δεύτερη κοπέλα.

Ο αστυνομικός όπως είπε δεν άντεχε να μην βλέπει τα παιδιά του γι’ αυτό και αποφάσισε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Είχανε χωρίσει από τα Χριστούγεννα. Όπου πήγαινε το κορίτσι, πήγαινε από κοντά. Τη ζήλευε, Πήραν το διαζύγιο αμέσως, Την χτύπαγε κιόλας. Το μάθαμε από το ίντερνετ και μετά είδαμε έναν δικό μας αστυνομικό, πήρε τηλέφωνο και έμαθε. Εγώ με τη γυναίκα μου αμέσως το καταλάβαμε».

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας άσκησαν οι εισαγγελικές αρχές, σε βάρος του αστυνομικού για το διπλό φονικό στην Κηφισιά.

Ο 35χρονος αστυφύλακας που υπηρετούσε στην τροχαία Νέας Ιωνίας, συνελήφθη λίγο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτική όπου και απολογείται.

Ο δράστης φαίνεται ότι επικαλείται οικογενειακούς λόγους για την πράξη του και συγκεκριμένα φέρεται να υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είχε πάρει τα ανήλικα παιδιά τους, τα είχε πάει στη Θήβα και εκείνος δεν μπορούσε να τα δει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications