Σπεύδουν στα χωριά από τις πόλεις – Κίνδυνος διασποράς του ιού σε όλη την επικράτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία «ανάσα» από την επιβολή καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας…

Μαζικό το κύμα Ελλήνων που φεύγει από τις πόλεις και κατευθύνεται στα χωριά του προκειμένου να αποφύγουν, υποτίθεται, τον κορωνοϊό, ωστόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να τον μεταφέρουν παντού, καθώς οι πόλεις είναι πηγές μόλυνσης.

Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα αποφύγουμε την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς πολλοί αρνούνται να κάτσουν σπίτι και συρρέουν προς τα χωριά για… διακοπές.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η «συμπεριφορά» των πολιτών το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επηρεάσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα επιπλέον μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με λίγα λόγια, αν οι πολίτες δεν κόψουν τις άσκοπες βόλτες και τα άσκοπα ταξίδια, τις επόμενες ημέρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από την Δευτέρα.

Αποκρυπτογραφώντας τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο διάγγελμα που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι χθεσινές δηλώσεις του ήταν το τελευταίο… καμπανάκι πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας:

«Απ’ όλους εμάς και τη συμπεριφορά μας εξαρτάται, τελικά, αν η κυβέρνηση χρειαστεί να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας».

Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας τι μέλλει γενέσθαι:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications