Στα 84 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα - Μια «μελέτη» προβλέπει 68 εκατομμύρια θανάτους

Έντεκα νέα κρούσματα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, τα οποία έφτασαν τα 84.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, από τους 84, οι 81 είναι Έλληνες και τρεις ξένοι. Συνολικά 56 άτομα συνδέονται με την εκδρομή στους Αγίους Τόπους, 47 ήταν στο γκρουπ και 9 είναι οι επαφές τους που νόσησαν.

Τέσσερα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν έχουν ιστορικό έκθεσης.

Τη διασπορά του κορονοϊού επιβεβαιώνουν τα τελευταία ευρήματα καθώς υπήρξαν 4 κρούσματα του ιού στην Αττική τα οποία δεν μπορούν να συσχετισθούν με άλλα περιστατικά.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι μολύνθηκαν και σχεδόν 4.000 νεκροί. Ο φόβος εξαπλώνεται γρηγορότερα από τον ιό. Η νέα έκρηξη κοροναϊού του 2019 (COVID-19) είναι η σοβαρότερη κοινωνικοπολιτική κρίση του 21ου αιώνα. Η διάδοση του ιού έχει ήδη σημαντικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. Η μεταδοτικότητα και η λοιμογόνος δράση του δεν είναι ακόμη γνωστές. Η περίοδος επώασης δεν είναι γνωστή και μπορεί να διαρκέσει έως 24 ημέρες. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι μολυσμένοι πριν εμφανιστούν τα συμπτώματά τους.

68 εκατομμύρια θανάτους
Ο παγκόσμιος αριθμός θανάτων από κοροναϊό θα μπορούσε να φτάσει τα 15 εκατομμύρια, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η έρευνα που διεξάγεται από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας προβλέπει επίσης ότι το παγκόσμιο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) θα μπορούσε να μειωθεί σε 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, ακόμη και αν το αποκαλούν πανδημία "χαμηλού επιπέδου". Στο πιο καταστροφικό σενάριο, ο αριθμός των νεκρών θα μπορούσε να ανέλθει σε 68 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια συμμορίτισσα που παριστάνει την καθηγήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin, ονόματι Patricia MacCormack, έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με το πώς η εξαφάνιση της ανθρωπότητας θα μπορούσε να "σώσει τον πλανήτη".

Το “συμμορίτισσα” προκύπτει από τα εξής στοιχειά: ειναι ίδιας ρατσας με την αριστερή φυλή,(το ότι ο όχλος νομίζει ότι ειναι δήθεν "ιδεολογία" έτσι άπλα ειναι άλλο θέμα), λέει ότι λένε οι μασόνοι άρα και η ράτσα της, και δεν γράφουν τίποτα στην έγκυρη πηγή τους wikipedia από που κρατάει η σκουφιά της, ύποπτο από μονο του, και τέλος έχει γράψει και αλλα βιβλία μαρξιστικού τύπου...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications