Μπογδάνος: ​«Αν κοινωνήσω πριν από το Πάσχα δεν θα σας το πω - Είναι δική μου προσωπική ανάγκη και ενέργεια» (βίντεο)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τη θεία κοινωνία και τη μετάδοση του κορωνοϊού.

«Ότι γίνεται σε κάθε άλλο τομέα θα πρέπει να εφαρμόζεται και στο ζήτημα των εκκλησιαστικών πραγμάτων. Όχι μόνο στο θέμα του κορωνοϊού αλλά σε οτιδήποτε. Εγώ σας λέω, ότι με θλίβει ότι πολλοί πάνε να πουλήσουν μαγκιά και τσαμπουκά. Δηλαδή ρε μάγκες δεν έχετε κάνει τον σταυρό σας ποτέ, δεν γνωρίζετε τι είναι η θεία λειτουργία, δεν ξέρετε τι είναι η μετάληψη, δεν έχετε πνευματικό, είστε αθεόφοβοι και ξαφνικά όλοι μου αποκτήσατε και τουπέ 'εγώ θα πάω να κοινωνήσω'» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Πέρσι με την γυναίκα μου νηστέψαμε όλη τη Σαρακοστή και δεν κοινωνήσαμε γιατί δεν μας βγήκε στο πρόγραμμα, κοινωνήσαμε δύο εβδομάδες μετά. Η δική μου άποψη είναι ότι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να ακούμε τους ειδικούς, τους γιατρούς, τους επιστήμονες και σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό να μην το διαφημίζουμε».

​«Αν κοινωνήσω πριν από το Πάσχα, δεν θα σας το πω εδώ στην εκπομπή. Είναι μια δική μου πνευματική, προσωπική, θρησκευτική ανάγκη και ενέργεια» τόνισε.

Σχετικά με τη δήλωση της κ. Ράπτη, ανέφερε: «Όχι δεν το γνωρίζω καν. Ίσως έγινε σε πρωιμότερο στάδιο της έξαρσης της ασθένειας. Η καλή συνάδελφος σήμερα με τα νέα δεδομένα ίσως να μην έκανε αυτή τη δήλωση. Θα πάω στους Χαιρετισμούς την Παρασκευή στον Άγιο Γεώργη Κυνοσάργους. Δεν θα περιορίσουμε τη θρησκευτική μας ανάγκη και την ικανοποίηση. Θα πάω, δεν σας είπα ότι θα κοινωνήσω, για τη Θεία Κοινωνία».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications