Lady Gaga:Λυπάμαι ειλικρινά που πούλησα την ψυχή μου στις δυνάμεις του σκότους σε αντάλλαγμα τη φήμη

Πριν από λίγο καιρό το WorldTruth.TV, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τη Lady Gaga που δημοσιοποίησε τις εμπειρίες της με την γνωστή οργάνωση των Illuminati. Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι αμφισβητήσιμες:

Σύμφωνα με την Lady Gaga πάσχει από μια χρόνια ασθένεια και αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της φυσικής αντιπαράθεσης των κακών δυνάμεων που άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο του σώματός της. Αποφάσισε να ενταχθεί στους Illuminati όταν ήταν ακόμα νέα και πούλησε την ψυχή της για φήμη και χρήμα.

Φαίνεται ότι μετά τη σύναψη της σύμβασης ήταν κατειλημμένη από ένα κακό πνεύμα. Προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί πολλές φορές, αλλά απέτυχε να αποφύγει την κακή οντότητα.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής, όταν συναντήθηκε με έναν άντρα που της είπε ότι θα προσφέρει τα πάντα για να δεχτεί τη συμφωνία. Όταν τον ρώτησε σε τι αναφέρεται είπε ότι εννοούσε τα πάντα, την επιτυχία, τα χρήματα, τη φήμη.

Η Lady Gaga δέχθηκε τη συμφωνία χωρίς δισταγμό και προσέφερε την ψυχή της σε αντάλλαγμα.

Είναι γνωστό ότι πριν από το σύμφωνο, η Lady Gaga ήταν μια ασήμαντη και άγνωστη "καλλιτέχνης" που εμφανιζόταν σε πολύ μικρές εκδηλώσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications