Κάιλι Τζένερ στους 166 εκατ. followers της: Έχω να βγω έξω 9 μέρες – Μείνετε σπίτι και φτιάξτε παζλς (Βίντεο)

Στο μήνυμά της τόνισε πώς έχει να βγει από το σπίτι της εννέα ημέρες

Θα μπορούσαν άνθρωποι με μεγάλη επιρροή στα social media να ανακόψουν τη φρενήρη πορεία του κορωνοϊού; Πιθανόν και ναι… Κάτι τέτοιο τουλάχιστον επιχειρεί να κάνει μια από τις πιο διάσημες influencers του πλανήτη, η Κάιλι Τζένερ. Η ζάμπλουτη Αμερικανίδα με τους 166 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram λέει στους φίλους της να μείνουν και να φτιάξουν παζλς.

Μάλιστα στην εκστρατεία του «Μένουμε Σπίτι» ο διακεκριμένος αναισθησιολόγος Τζερόμ Ανταμς μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America είπε πώς θα ήταν χρήσιμο οι αρχές να επιστρατεύσουν διάσημους με μεγάλη επιρροή στα social media να παροτρύνουν τον κόσμο να μένει στο σπίτι για να μην κολλήσει κορωνοϊό.

Στο μήνυμά της η Κάιλι Τζένερ λέει πως περνάει το χρόνο της διαβάζοντας, φτιάχνοντας παζλς, παίζοντας με την κόρη της ενώ τόνισε πώς έχει να βγει από το σπίτι της εννέα ολόκληρες μέρες.

Τόνισε δε πώς ακούγοντας τον γιατρό είπε πως ούτε οι νέοι εξαιρούνται από το φονικό πέρασμα του ιού καθώς τελευταία ιατρικά νέα αναφέρουν πώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι νοσούν και χρειάζονται νοσοκομείο για να αναρρώσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications