Η Μέρκελ στέλνει στον Ερντογάν 6 επιθετικά υποβρύχια από το σπίτι της!!!

Έξι υποβρύχια ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία η γερμανική ThyssenKrupp Marine Systems (ΤΚΜS) όπως αποκαλύπτει το ARD, εκφράζοντας την έκπληξή του για τη χρονική συγκυρία της κίνησης αυτής.

«Τον Φεβρουάριο ένα περιστατικό στη Μεσόγειο κατέστησε γι’ άλλη μια φορά σαφές πόσο τεταμένη είναι η κατάσταση εκεί: ένα πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε ελληνικό περιπολικό σκάφος», σημειώνει το γερμανικό δίκτυο, προσθέτοντας: «Σε αυτή την περιοχή της έντασης παραδίδει η γερμανική επιχείρηση TKMS υποβρύχια στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. Έξι υποβρύχια συμπαραγωγής με τουρκική επιχείρηση».

Επικαλούμενο την απάντηση σε επερώτηση της ΚΟ του Αριστερού Κόμματος (die Linke) το ARD αναφέρει ότι η κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού είχε δώσει την έγκρισή της για τη ναυπήγηση των υποβρυχίων κλάσης 214 και ότι το 2011 το γερμανικό κράτος έλαβε εγγυήσεις εξαγωγής ύψους σχεδόν 2,5 δισ ευρώ.

Ανά τον κόσμο υπηρετούν 4 υποβρύχια τύπου 214 στην Ελλάδα (τύπου «Παπανικολής»), 7 στη Νότια Κορέα και 2 στην Πορτογαλία.

Μήνυμα που στάλθηκε σε φιλο σχετικά με αυτή την προπαγάνδα :

Δες εδω πως κάνουν πλύση εγκεφάλου η Μέρκελ τα στέλνει από το σπίτι της! ώστε στο μυαλό του ηλίθιου Νεοέλληνα να συνδυαστεί με τους κακούς Γερμανούς, το 2014 τους βρηκα στο ίντερνετ να παρουσιάζουν την Γερμανία ως υπεύθυνη για όλα τα δεινά της Ελλάδας, έγκυρες πήγες μαζί με νεοελλήνων με νοημοσύνη ψαριού που αναπαράγουν τους πρώτους, και συγκεκριμένα παρουσίαζαν και την κομμουνίστρια Μέρκελ ως ναζι με σχετικές εικόνες, τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή σε όλα, αφού για όλα τα δεινά και της Γερμανίας και της Ελλάδας και του κόσμου ευθύνεται η σημιτική ράτσα ανεξάρτητου χωράς, που ο όχλος νομίζει ότι ειναι δήθεν ιδεολογία,το ότι οι γνήσιοι Γερμανοί ευρωπαϊκού γένους (οι ελάχιστοι που έμειναν μετά το 1945) δεν έχουν καμιά εξουσία και την εξουσία την εχουν συμμορίτες όπως και στην Ελλαδα ούτε λόγος,έχεις δει να κάνουν τέτοια προπαγάνδα για καμιά άλλη χώρα? έτσι χειραγωγούν τον ηλίθιο όχλο με τις έγκυρες πήγες τους σε πληθώρα θεμάτων, και αυτοί οι ηλίθιοι Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας και προέλευσης κάνουν την υπόλοιπη δουλειά: που ειναι να παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους,να σου πω οτι εκατομμύρια των εκατομμυρίων νεοελλήνων νομίζουν ότι (οι ξανθοι Γερμανοί στην πλειοψηφία τους το 1930) ηταν Μογγόλοι, εκτός από αυτό πιστεύουν ότι το 90% της σημερινής τεχνολογίας προέρχεται απο Μογγόλους που έτρωγαν βελανίδια όπως λένε!!! ειναι υποτιμητικό ακομα και να μιλάς με τέτοιους Νεοέλληνες , το ότι πολλοι Νεοέλληνες που πιστεύουν αυτές τις μαρξιστικές ηλιθιότητες ειναι μιγάδες της μεσόγειου αραβικής ράτσας "με καθαρό ελληνικό DNA" ούτε λόγος, που ουδεμιά σχέση έχουν με την ξανθιά "Θεά Αθηνά" που έμοιαζε με τους "κακούς ναζι" και οχι με τους πολλούς Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους, άραγε ξέρουν ότι μετά την τουρκοκρατια (αυτοί που "έτρωγαν βελανίδια") τους έφτιαξαν σχολειά με τον Όθωνα από την Βαυαρία , και τους έμαθαν και ελληνικά αφου οι μισοί στην Ελλαδα ούτε ελληνικά μιλούσαν τότε? εγώ ο "αμόρφωτος" το ξέρω πάντως . ΥΓ: εγώ δεν μπήκα σε καμια έγκυρη πηγή για τον όχλο να μάθω αληθινή ιστορία πάντως, αφού οι δήθεν έγκυρες πήγες που διαβάζουν μονο απο τους τίτλους καταλαβαίνεις από ποιους ειναι γραμμένα...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications