Το σενάριο ότι η πανδημία οργανώθηκε με σκοπό να καλύψει ένα «Διαστημικό Γεγονός» (vid)

Μία από τις δημοφιλέστερες και συχνά συζητημένες εκδοχές του ιού πανδημίας Covid-19 που έχει πολλές «δευτερεύουσες εκδοχές». Η κύρια θεωρία του "COVID-19" είναι ότι η πανδημία οργανώθηκε με σκοπό να «σφίξει τις βίδες» στον όχλο σε ένα πολύ σημαντικό διαστημικό γεγονός: την άφιξη του Nibiru, μια εξωγήινη εισβολή,η το αντίκτυπο ενός αστεροειδούς η ένα μεγάλης κλίμακας κοσμικό γεγονός που περιλαμβάνει τον Ήλιο (ηλιακή καταιγίδα).

Οι εκδοχές μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά ο σκοπός της προετοιμασίας είναι ο ίδιος: να απομονώσουν τους ανθρώπους στις πόλεις, να μπλοκάρουν τα μέσα ενημέρωσης, να κινητοποιήσουν στρατό/αστυνομία, με ενέργειες που στρέφονται εναντίον εκείνων που παραβιάζουν τους νόμους καραντίνας πανδημίας, και παραβιάζουν ταυτόχρονα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν θα διερευνήσουμε όλες αυτές τις εκδοχές, αλλά θα θυμηθούμε μόνο του τι συμβαίνει στον ουρανό πρόσφατα.

Η παρατήρηση ενός τεράστιου "διαστημικού αντικειμένου" που θα προσεγγίζει τη Γη, για τους ερευνητές,θα μπορούσε να είναι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος τόσο μεγάλο όσο το φεγγάρι, το οποίο θα είναι ορατό τον Απρίλιο του 2020 στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο. Για άλλους ερευνητές, ειναι άπλα ένα αστρικό αντικείμενο όπως ένας αστεροειδής η ένα τεχνητό φεγγάρι (?)free your Mind .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications