Κάμερα σε αποστολή της NASA μοιάζει να καταγράφει UFO μεγαλύτερο της Γης και σβήνει

Η αποστολή παρατήρησης της NASA, STEREO, εντόπισε κάτι πρόκειται για ένα γιγαντιαίο UFO -μεγαλύτερο σε μέγεθος ακόμα κι από τη Γη- να πετά μπροστά από τον Ήλιο.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 29 Φεβρουαρίου, αλλά το υλικό ποσταρίστηκε μόλις πρόσφατα στο κανάλι στο YouTube «Hidden Underbelly 2.0», που εξειδικεύεται σε μυστηριώδη γεγονότα και θεάσεις παράξενων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κανάλι των συνωμοσιολόγων, η κάμερα του STEREO βιντεοσκόπησε αυτό το τεράστιο αντικείμενο μόνο για 4 δευτερόλεπτα και μετά έσβησε.

Η κάμερα ξεκίνησε ξανά να δουλεύει μόνο όταν το UFO είχε περάσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κολοσσιαίο αντικείμενο μοιάζει μεγαλύτερο από τον πλανήτη Ερμή, την Αφροδίτη, ακόμη και τη Γη.

«Μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό το πράγμα δεν μοιάζει με τον διαστημικό σταθμό μας, σε καμία περίπτωση. Δεν μοιάζει με κανένα δορυφόρο που έχω δει. Για να είμαι ειλικρινής, όταν πρωτοείδα το υλικό σκέφτηκα: Ο Τροχός του Ιεζεκιήλ! Είναι πολύ όμοιο -ένας κύκλος με ένα σταυρό μέσα του», ανέφερε ο σχολιαστής στο κανάλι στο YouTube.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ουφολόγος αναφέρεται στο Βιβλίο του Ιεζεκιήλ, όπου ο προφήτης μίλησε για ένα ιπτάμενο άρμα, που περιγράφεται ως τροχός στη μέση ενός άλλου τροχού.

Να τονίσουμε ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος (γνωστή ως μασόνο-NASA), δεν έχει προβεί ακόμη σε σχόλιο για το ζήτημα.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications