Ξυλοδαρμός μαθητή σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα: Ο 16χρονος θα τρέφεται με καλαμάκι για έναν μήνα - Βίντεο

Με καλαμάκι θα πίνει και θα τρώει για ένα μήνα ο 16χρονος μαθητής που χτυπήθηκε άγρια από 19χρονο μποξέρ, συμμαθητή του, σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα./p>

Αίσθηση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου μαθητή σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα από 19χρονο μποξέρ που είναι συμμαθητής του.

Από τα χτυπήματα, ο 16χρονος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι.
Το παιδί έχει πλέον βγει από το νοσοκομείο, αλλά για έναν μήνα θα πρέπει να τρώει και να πίνει με καλαμάκι, όπως μετέδωσε το dete.gr. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να μασήσει και έτσι θα τρέφεται με πολτοποιημένη τροφή.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, την ώρα του διαλείμματος.
Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές, ο καβγάς ξεκίνησε από ασήμαντη αιτία και συγκεκριμένα από μια διαφωνία για το πόσο ωφέλιμος είναι ο ύπνος στον ανθρώπινο οργανισμό!

Το φως της δημοσιότητας έχει δει μάλιστα βίντεο από τη στιγμή του άγριου καβγά με μπουνιές και σκληρά χτυπήματα.

Γύρω από τους δύο συμμαθητές, υπάρχουν άλλα παιδιά που καταγράφουν με κινητά, γεγονός που επίσης προκαλεί αίσθηση καθώς φαίνεται να μην παρεμβαίνουν για να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό του 16χρονου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, αλλά όπως έγινε γνωστό, τον χειρισμό της υπόθεσης έχει η διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου

Το ίδιο τοπικό Μέσο, επικαλούμενο μαρτυρίες από το ευρύτερο σχολικό περιβάλλον, ανέφερε ότι ο 19χρονος μποξέρ αποχώρησε από το σχολικό συγκρότημα αμέσως μετά το περιστατικό και δεν εμφανίστηκε καθόλου τις επόμενες ημέρες.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications