Ξυλοδαρμός 17χρονου στον Βύρωνα: Σοκάρει η μαρτυρία του μαθητή

«Ήρθαν από πάνω μου και με πατούσαν. Περνούσε ένας - ένας και με πατούσε στο κεφάλι», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του.

Με κολάρο στο λαιμό και νάρθηκα στη μύτη αποκάλυψε, μιλώντας στο Mega, όλα όσα έζησε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Με είχαν κυκλώσει και άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο με τόσα άτομα να κάνεις κάτι», είπε ο 17χρονος.

«Τραγικό ήταν ότι συνέχισαν να με χτυπούν, πιο δυνατά, όταν έπεσα κάτω γιατί δεν μπορούσα να αμυνθώ. Χτυπούσαν από τον αυχένα μέχρι το κεφάλι. Υπήρχαν κάποια χτυπήματα στο σώμα μου, αλλά είχαν επικεντρωθεί εκεί», πρόσθεσε.

Ο 17χρονος προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στην μικρότερη αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν και εκείνοι όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά του επιτέθηκαν άγρια μέσα στο σχολείο.

Ο πατέρας του μιλώντας στην ίδια εκπομπή υπογράμμισε: «Έστω και μισό λεπτό ακόμα να συνεχίζονταν τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία».

Η μητέρα του 17χρονου ανέφερε ότι η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών ζήτησε συγγνώμη, ενώ ο ίδιος εξήγησε ότι πλέον θέλει να ολοκληρωθεί η περιπέτεια που έζησε και όπως «Θέλω να τους δω να δικάζονται, θέλω να τους δω να καταδικάζονται».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications