Γέμισε αγρίμια η χώρα: Ξυλοδαρμός 17χρονου στον Βύρωνα: Μαθητές Γ΄ Γυμνασίου οι περισσότεροι δράστες

"Προβληματισμένη" εμφανίζεται η "εκπαιδευτική κοινότητα" από το απίστευτο περιστατικό του ξυλοδαρμού ενός 17χρονου μαθητή σε σχολείο του Βύρωνα, όχι από έναν ή δύο μαθητές αλλά από συνολικά 17 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επειδή νωρίτερα θέλησε να προστατεύσει τη μικρότερη αδερφή του που έπεφτε καθημερινά θύμα bullying.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης, που σημειώθηκε λίγο καιρό μετά από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο απτέρας της οικογένειας. Το 17χρονο θύμα της «αγέλης μαθητών» που τον ξυλοκόπησε παραμένει στο σπίτι του μέχρι να επουλωθούν οι πληγές του ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας ετοιμάζει τις επόμενες νομικές κινήσεις που θα οδηγήσουν στο δικαστήριο όλους τους δράστες του απίστευτου ξυλοδαρμού.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης θα ζητήσει την πλήρη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι .

«Θα ζητήσω από εισαγγελικό λειτουργό που θα αναλάβει την υπόθεση ή εχει αναλάβει την υπόθεση να ανοίξουν τα τηλέφωνα όλων των εμπλεκομένων δραστών του ξυλοδαρμού του 17χρονου. Αναρρωτιέμαι πώς μαζεύτηκαν 17 παιδιά για να δείρουν ένα άτομο μέσα στην αυλή του σχολείου. Δεν βρέθηκαν τυχαία αυτά τα άτομα εκεί , πιστεύω ότι έγινε προσυνεννόηση μεταξύ τους, συγκρότησαν ομάδα και αυτό δείχνει δόλο. Η πρόθεσή τους ήταν να σπάσουν στο ξύλο τον 17χρονο μαθητή.

Η σωστή ποινική δίωξη των ατόμων αυτών θα είναι οι βαριές σωματικές βλάβες, αφενός διότι προέκυψε κίνδυνος ζωής καθότι τα χτυπήματα αυτά θα μπορούσαν να αποβούν θανατηφόρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω η μεγαλύτερη μερίδα των δραστών είναι μαθητές Γ' Γυμνασίου και αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί πάρα πολύ» δήλωσε ο κ. Καλαϊτζίδης.

«Οι γονείς έχουν υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένων ανθρώπων και μάλιστα τα άτομα αυτά αναγνωρίστηκαν από τους ίδιους τους συμμαθητές τους αλλά είναι και κάποιοι που δεν ανήκουν στο σχολείο. Θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το παιδί τους» προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο 17χρονος βρίσκεται σε απόλυτη αδυναμία να παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο\, είναι κλινίρης στο σπίτι του με φρικτούς πόνους από τα χτυπήματα που δέχτηκε».

"Προβληματισμένη" εμφανίζεται η "εκπαιδευτική κοινότητα"! αχαχαχαχαχα!!!!

Πας στο σούπερ μάρκετ, και εκεί στους διάδρομους τσίριζε και έκανε φασαρία ένα "μογγολάκι" 8-10 χρόνων,( σ.σ. εκκολαπτόμενος κομμουνιστής), και έτρεχε στους διάδρομους, εγώ στην ηλικία του οχι μονο έκανα φασαρία αλλα ήμουν τοσο ήσυχος που με θεωρούσαν για χαζό....

Αυτό το "μογγολακι" λοιπόν (με "καθαρό ελληνικό DNA" άλλο που θα είχε σημιτική-μογγολική ομάδα αίματος και οχι μονο), έτρεξε σε ένα κλασικό Νεοέλληνα τύπου αραβικής ράτσας και μια εκφυλισμένη ευρωπαϊκού Γένους που του φώναζε,και της λες αυτός ειναι ο άντρας σας? ναι λέει με χαμόγελο! γιαυτό βγήκε μογγολακι και κάνει φασαρία το μυξιάρικο? της κόπηκε το χαμόγελο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, και έφυγα από εκεί σιγά μην κάτσω να εξηγώ τώρα σε ήδη ξοφλημένες και κοιμισμένες στο matrix τα αυτονόητα, και μετά απορούν πως γέμισε "ανθέλληνες" εγκληματικά στοιχειά κτλ η χώρα, και νομίζουν ότι χαρακτήρας ξεκινάει από το σπίτι, και ένα σορό ανοησίες που τους λένε οι φερόμενοι ψυχολόγοι όπως επίσης τους έμαθαν. και ειναι εκτός πραγματικότητας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications