Βουτσάς: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του – Τι λέει η κόρη του

Η κόρη του δήλωση ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, ενώ η αισιοδοξία του και η αγάπη που έχει για τη ζωή, θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει.

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν».

Η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είναι σε σταθερή κατάσταση, «κάτι που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο», όπως τόνισε. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά.

«Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» τόνισε η Σάντρα Βουτσά και σημείωσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία. Τόνισε, πάντως, ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, ενώ η αισιοδοξία του και η αγάπη που έχει για τη ζωή, θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει. Την Κυριακή το βράδυ η σύζυγός του Αλίνα Κατσαβού έκανε μία ανάρτηση στο instagram ποστάροντας δύο φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά με το γιο τους Φοίβο. Στις φωτογραφίες υπάρχει και το emoji της προσευχής.

Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά: “Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή”
«Είναι σχεδόν 90 χρονών και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί. Μάλιστα έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου. Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Κώστα Βουτσά, η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τη μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Σάντρα Βουτσά ξέσπασε παράλληλα με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του Κώστα Βουτσά.
«Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα σε blog γνωστού δημοσιογράφου τόσες ανακρίβειες, που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδερφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας. Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό» είπε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->