«Βόμβα» από ψευδο-επιστήμονα: Δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή!!

Από skai.gr και λοιπες έγκυρες πήγες :

«Βόμβα» στα θεμέλια της πίστης εκατοντάδων θρησκειών στον κόσμο βάζει επιστήμονας ο οποίος χρησιμοποιόντας τους νόμους της φυσικής υποστηρίζει ότι ο θάνατος αποτελεί το οριστικό τέλος για τη ζωή και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά.

Συγκεκριμένα, ο Sean Carroll, καθηγητής κοσμολογίας και φυσικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας στην Καλιφόρνια, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή και επιχειρεί να το εξηγήσει με κανόνες φυσικής. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Express τόνισε ότι «οι νόμοι της φυσικής που αποτελούν το θεμέλιο λίθο της ζωής είναι απολύτως κατανοητοί».

Οπως εξηγεί, για να υπάρξει η πιθανότητα μεταθανάτιας ζωής, η συνείδηση θα πρέπει να διαχωριστεί εντελώς από το φυσικό μας σώμα. Η συνείδηση αποτελείται από άτομα και ηλεκτρόνια. «Οι ισχυρισμοί ότι κάποια μορφή νοητικής δραστηριότητας επιμένει ακόμα και μετά το θάνατό μας, αντιμετωπίζουν αρκετά εμπόδια», αναφέρει ο Κάρολ.

«Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος μέσα σε αυτούς τους νόμους να επιτρέψουμε να διατηρούνται οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στους εγκεφάλους μας, αφού πεθάνουμε», προσθέτει, ενώ αποκαλύπτει ότι οι επιστήμονες έχουν προβεί σε πειράματα για μεταθανάτια ζωή, αναφέροντας τη Θεωρία Κβαντικού Πεδίου (Quantum Field Theory).

Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει ένα πεδίο στο σύμπαν για κάθε τύπο σωματιδίου: ένα για όλα τα φωτόνια, ένα για τα ηλεκτρόνια και από ένα για κάθε άλλο είδους σωματιδίου ξεχωριστά. «Αν υπήρχε κάποιο είδος μετά θάνατον ζωής, τα κβαντικά τεστ θα αποκάλυπταν «σωματίδια πνεύματος» ή «δυνάμεις πνεύματος»» αναφέρει χαρακτηριστικά.

------

To επιστήμονας προκύπτει επειδή σπούδασε επιστήμονας? και λοιπόν? ο καθένας αναπαράγει ότι του έμαθαν από σχόλες και νομίζει ότι ειναι διάνοια, ελεγχεις τις σχόλες ελέγχεις και αυτούς! στο βιογραφικό του στην "έγκυρη πηγή " wikipedia.org δεν αναφέρει τίποτα νέο καμιά ανακάλυψη εκτός από θεωρίες! εκεί που λέει μάλιστα για «οι νόμοι της φυσικής που αποτελούν το θεμέλιο λίθο της ζωής είναι απολύτως κατανοητοί»!!!

"Καρφώθηκε" από μόνος του οτι ειναι άλλος ένας καθεστωτικός κοκορόμυαλος που αναπαράγει ότι του έμαθαν και τον εμφανίζουν ως μεγα επιστήμονα χωρίς να λέει τίποτα άλλο από αυτά που λέει και ο κάθε άσχετος χωρίς πτυχία! αυτούς πλασάρουν στην μάζα για μεγα επιστήμονες, που νομίζει ότι επειδή έχουν σπουδάσει ότι ειναι κάποιοι και έξυπνοι επειδή αναπαράγουν οτι τους έμαθαν ως παπαγάλοι! και οι αληθινοί επιστήμονες στην αφάνεια !

Και αν τον ρωτήσει κανένας μη δικός τους πως εξηγεί ότι κάποιοι βγαίνουν από το σώμα τους δεν θα ξέρει να απαντήσει αφού αυτά δεν τους τα έμαθαν σε σχόλες και θα αρχίσει τα : ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! πάντως αν ήξεραν οι μάζες ότι αυτά που κάνουν σε αυτη την ζωή έχουν επιπτώσεις που ξεπερνούν τον υλιστικό κόσμο δεν θα ηταν όσα φάμε και όσα πιούμε και τόσο ματαιόδοξοι, και πως θα ελεγχεις τον όχλο μετά αν ήξερε ότι αυτά που κάνει θα τα υποστεί σε άλλη ζωή? ακριβώς γιαυτό το λόγο το κατάργησαν από τον χριστιανισμό, καθώς στην αρχή του ηταν σαν ινδουισμό .

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications