Βίντεο: Φαρσέρ προσποιείται ότι έχει κορονοϊό - Τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση έως 5 χρόνια

Φαρσέρ έπεσε στο έδαφος και άρχισε να συσπάται σε συρμό του μετρό της Μόσχας. Οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν, φωνάζοντας «κορονοϊός, κορονοϊός».

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο μετρό της Μόσχας, όπου ένας άνδρας θέλησε να κάνει μία πλάκα, προκαλώντας ωστόσο υστερία και πανικό.

Ο νεαρός άντρας, ενώ περπατούσε εντός του συρμού του μετρό, ξαφνικά έπεσε στο έδαφος και άρχισε να συσπάται.Αρκετοί επιβάτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον «άτυχο».

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, απομακρύνθηκαν φωνάζοντας «κορονοϊός, κορονοϊός».

Μόλις ο συρμός σταμάτησε για αποβίβαση, οι υπόλοιποι επιβάτες βγήκαν από το τρένο και άρχισαν να τρέχουν.

Το όλο περιστατικό, το οποίο αποτέλεσε προϊόν φάρσας, απαθανατίστηκε από κάμερα του «δράστη», ο οποίος ονομάζεται Καρομάτ Ντζαμπόροφ./p>

Η αστυνομία, όμως, δεν «είδε» το συμβάν ως πλάκα, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός άνδρας προκάλεσε επίτηδες πανικό, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για χουλιγκανισμό. Πρόκειται για μία κατηγορία, η οποία επισείει ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

Ο «δράστης» παραδόθηκε αυτοβούλως στο γραφείο του Εισαγγελέα, με τον συνήγορο υπεράσπισης να διευκρινίζει ότι ο πελάτης του δεν περίμενε ότι η φάρσα θα έχει τέτοιες συνέπειες.

Εξήγησε δε, ότι οι προθέσεις του Ντζαμπόροφ ήταν «καλές», καθώς είχε ως στόχο να «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την έλλειψη ιατρικών μασκών». Το δικαστήριο, παρ' όλα αυτά, διέταξε την κράτηση του νεαρού άνδρα για 30 ημέρες, έως ότου διαλευκανθούν τα κίνητρά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, μόλις δύο κρούσματα του θανατηφόρου ιού έχουν καταγραφεί στη Ρωσία. Και οι δύο ασθενείς είναι Κινέζοι πολίτες και νοσηλεύονται σε καραντίνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications