Βίντεο από την σφαγή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας - Μέρα μεσημέρι έκαναν τους δρόμους πεδίο μάχης

Στην δημοσιότητα δόθηκε βίντεο - ντοκουμέντο από τις άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Από τις συμπλοκές ένας άνθρωπος - πιθανότατα Αφγανός - έχασε τη ζωή του, ενώ ένας ακόμα - μάλλον συμπατριώτης του - τραυματίστηκε σοβαρά.

Από τη συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και οι δύο είναι Αφγανοί. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Το βίντεο από τη συμπλοκή

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνονται κόσμος να τρέχει, ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί. Μάλιστα, κάποιοι φαίνεται να κρατούν ρόπαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα, ουσιαστικά των ναρκωτικών και των λαθραίων τσιγάρων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications