Η μετά από χίλια χρονιά θα ξανα δείτε εποχές αθωότητας και ευτυχίας είτε ο Πλανήτης θα γίνει ΚΑΤΟΙΚΊΑ «δαιμόνων»!

Συνδυάζοντας παλιές πληροφορίες με σημερινές βλεπεις σε τι matrix ειναι βουτηγμένοι όλοι με συνδυασμό ενός είδους κόλασης.. Η περιορισμένη αντίληψη ειναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων...

Ένας εξ αυτών ειναι λόγω "εκπαίδευσης" ,και ράτσες που υιοθετούν ότι τους μάθεις ελέγχονται πολύ εύκολα, αν ειναι και χωρίς το αίσθημα του δίκαιου και συνδυασμό ότι ειναι και δογματικές ράτσες που λειτουργούν δογματικά ακόμη καλύτερα.

Συνδυάζοντας παλιές πληροφορίες (αυτές που για τον όχλο μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης ειναι θεωρίες συνωμοσίας), με τις αποκαλύψεις που έγιναν μεσώ ίντερνετ αρχικά, μπορείς να καταλάβεις τι κατάληξη θα έχει αυτός ο πλανήτης..

Οι ανώτερες ψυχές ανεβαίνουν σε ανώτερες κλίμακες, μια ψυχή ενός ανεπτυγμένου εγκεφάλου πηγαίνει σε υψηλότερη διάσταση, αυτό συμβολίζουν και οι σκάλες που βλέπεις στις θρησκευτικές εικόνες, αυτά οι Χρι­στιανοί τα ξέρανε από την ελληνική φιλοσοφία.Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραγμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου..

Υπάρχει ένα είδος «αιθερικής μεμβράνης» γύρω από τον πλανήτη, πάχους γύρω στα τριακόσια χιλιόμετρα, που αποτελείται από αυτές τις ψυχές,(Ζώνες Βαν Άλεν).

Σ" εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς.

Τον Αριστοτέλη τον έφερε στη Γη ο πατέρας του όταν ήταν πέντε χρονών. Προσγειώθηκαν εδώ όταν συνεχιζόταν ακόμη ο πόλεμος. Οι σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνηγήσουν το Νικόμαχο, τον πατέρα του Αριστοτέλη. Ο Νικόμαχος προσγειώθηκε στα Στάγιρα. Όπως ξέρεις, έχω αποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα» κείμενα του Αριστοτέλη που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «διαλείψεις» στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οι διηγήσεις.

Ο Αριστοτέλης μύησε τον Αλέξανδρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκανε στρατηγό, του είπε: «ό,τι θέλεις, μπορείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρκεί να θέλεις. Όπου υπάρχει θέλω υπάρχει και Δρόμος ...».

Και ποιο είναι το ελληνικό μήνυμα από τα άστρα, που καθοδηγεί ανθρώπους σαν κι εσάς; Μπορείτε να μας το μεταδώσετε; ... Όταν θέλεις, υπάρχει και δρόμος. Αρκεί να πεις θέλω και μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις. «Όπου υπάρχει 0έλω, υπάρχει Δρόμος». Και μην ξεχνάς, όπως λέει ο Ηράκλειτος: «Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορον ...».

Εάν πετάξεις ένα βάτραχο σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, αυτός θα τιναχτεί αμέσως έξω. Το απότομο, οδυνηρό κάψιμο από το νερό θα είναι η σωτηρία του, γιατί θα ενεργοποιήσει αυτόματα τα αντανακλαστικά του, της επιβίωσης. Εάν όμως τον βάλεις σε κρύο νερό και δυναμώνεις τη φωτιά πολύ αργά, σταδιακά, ο βάτραχος θα χαλαρώσει και θα απολαύσει το μπάνιο του, μέχρι να γίνει βραστός

Ο Olivier Clerc, συγγραφεύς και φιλόσοφος, με αυτή την μικρή ιστοριούλα - πείραμα, μέσω της αλληγορίας, εμφανίζει τα καταστροφικά αποτελέσματα της μη συνειδητοποιήσεως των αλλαγών.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα που έχουν "κάποιοι", και πως μόλις πριν 20-30 χρονιά οι άνθρωποι ήσαν πολύ πιο αγνοί ... Γιαυτό χλευάζουν ότι κοιμόντουσαν με τις πόρτες ανοιχτές κάποτε... Το συμπέρασμά που βγαίνει ειναι ότι αυτός ο πλανήτης θα μετατραπεί σε νεα κατοικία δαιμόνων αργά και σταθερά, ήδη ελέγχουν την εξουσία και σας βλέπουν ως ζωντανά σε φάρμες -χώρες ! και δεν ειναι κάπου κρυμμένοι αλλα ανάμεσα σας! άπλα τους έχετε συνηθίσει μεχρι να σας ξεπαστρέψουν όλους και να μείνουν μονο αυτοί στο πλανήτη ,θα κρατήσουν μονο μερικά εκατομμύρια δούλους να αναπαράγονται ξανά και ξανά και η Γη θα γίνει η κόλαση τους ,(γιαυτό πρόσφατα βάζουν δήθεν ειδικούς να λένε δεν υπάρχει τίποτα μετά το θάνατο, αλλα έλεγαν όταν ήθελαν να επικρατήσουν με τις θρησκείες) ...

Τι «θεωρίες συνωμοσίας» ειναι αυτές??? τις Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας τις ξέρετε? «θεωρίες συνωμοσίας» ειναι και αυτές:

Όσοι πρόλαβαν και έζησαν ευτυχισμένες μέρες στην Γη να ειναι ειναι και ευχαριστημένοι, οι άλλοι είστε καταδικασμένοι ήδη..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications