Τροχαίο στη Γλυφάδα: «Ήμουν σε σοκ» υποστηρίζει ο 40χρονος οδηγός της Corvette

Το βράδυ του Σαββάτου ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Corvette οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε» επαναλάμβανε ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Corvette που την Τετάρτη παρέσυρε και σκότωσε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε.

Το βράδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκε στο Α’ τμήμα Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής μαζί με τη δικηγόρο του και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, βάζοντας τέλος στο θρίλερ με την αναζήτησή του.

Η εξέλιξη αυτή δεν ξάφνιασε τις αρχές που εκτιμούσαν ότι θα παρουσιαστεί αυτοβούλως καθώς ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου.

Ο λόγος που οι αρχές δεν είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του παρότι τον γνώριζαν ήταν η έρευνα που διεξήγαγαν για να διαπιστώσουν αν ήταν ο οδηγός του οχήματος ή βρισκόταν άλλο άτομο πίσω από το τιμόνι, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι μετά της σύγκρουση ο οδηγός της Corvette και μία γυναίκα επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Οι αρχές διερευνούν ακόμα αν πριν το δυστύχημα ο οδηγός συμμετείχε σε «κόντρες».

Σημειώνεται ότι η δικηγόρος του αρχικά ζήτησε να πάρει τη δικογραφία χωρίς να δώσει τα στοιχεία της δικά της ή του ανθρώπου που εκπροσωπούσε. Μετά την άρνηση των αρχών να της την παραδώσει και λίγες ώρες αργότερα, η ίδια μαζί με τον φερόμενο ως δράστη εμφανίστηκαν στην Αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications