«Θερίζει» η γρίπη με 77 νεκρούς στην Ελλάδα- 17 μέσα σε μία εβδομάδα- και 60.000 στην Ευρώπη!

Ψοφάνε σαν κοτόπουλα από γρίπη εν έτη 2020! αν το έλεγες αυτό το 1950 θα έλεγαν ότι λες "θεωρείς συνωμοσίας"! και ότι δεν γίνεται να πεθάνεις από γρίπη... Δεν υπάρχει κανένας "επίσημος οργανισμός" και "πιστοποιημένος οργανισμός" να λέει κάτι τέτοιο και όλα αυτά τα υποκριτικά που λένε...

Τι γράφουν :

Και ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στον κορωνοϊό και τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα και με τον τρόμο να είναι διάχυτο, ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από τη γρίπη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ με την Εβδομαδιαία Επιδημιολογική Επιτήρηση της Γρίπης, την εβδομάδα που πέρασε (17-23 Φεβρουαρίου) καταγράφηκαν 227 σοβαρά κρούσματα εκ των οποίων τα 206 νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι μόλις το 37,9% των νοσούντων είχαν εμβολιαστεί για τη γρίπη.
Το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν συνολικά 77 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη. Οι 59 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ και 18 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ.

Δείτε την έκθεση του ΕΟΔΥ https://www.pronews.gr/sites/default/files/article/2020/2/27/704736_0f9eb1d7f1-afaa0f7bd9721688.pdf
Σχεδόν 60.000 θάνατοι ετησίως μόνο στην Ευρώπη
Μιλώντας μάλιστα για τη γρίπη ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σημείωσε χαρακτηριστικά πως οι νεκροί από τη συγκεκριμένη ασθένεια έχουν αγγίξει τους 60.000 κατά μέσο όρο ετησίως στην Ευρώπη./p>

«Δεν ξεχνάμε ότι έχουμε 60.000 νεκρούς της εποχικής γρίπης κάθε χρόνο στην Ευρώπη, ενώ απαιτεί ένα εμβόλιο», ήταν τα ακριβή λόγια του διευθυντή του ΠΟΥ ενώ όσο για τον κορωνοϊό σημείωσε πως «το ποσοστό θνησιμότητας από τον νέο κορωνοϊό είναι περίπου 2% και τώρα 1% στην Κίνα, η οποία έχει το 96,5% των κρουσμάτων παγκοσμίως».

Και τις εγκληματικές οργανώσεις του Σορός "επίσημος οργανισμός " και "πιστοποιημένος οργανισμός" τις αποκαλούν, οι δούλοι στο μυαλό ακούνε "επίσημος οργανισμός" χωρίς λόγο ύπαρξης πολλές φόρες και μονο προσοχή δεν κάθονται:

Εδώ γίνεται κάτι πολύ μεγάλο και κακό! με τους υποτιθέμενους "επίσημους οργανισμούς" να ειναι στο κόλπο, οι συμμορίτες μεταξύ άλλων έχουν βάλει χέρι και στην υποτιθέμενη υγειά,όπως φαίνεται και από μια έγκυρη πηγή τους, βασικά από παλιά είχαν βάλει χέρι με την ίδρυση το λεγόμενου "παγκοσμίου οργανισμού υγείας" αμέσως μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που θα προσκυνούν όλοι, όμοιος και το λεγόμενο ΝΑΤΟ κτλ κτλ, (ΝΑΤΟ ο στρατός κατοχής της ισοπεδωμένης Γερμανίας έγινε "σύμβολο ειρήνης" γελάνε και οι πέτρες), αλλα πλέον δεν εχει νόημα λες δημοσιά πολλά πολλά, αφού οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και προσκυνούν επίσημους φορείς ως δούλοι,συν μπλοκαρίσματα κτλ.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->