Τούρκοι στρατιώτες έβγαλαν όπλα και πυροβολούν στον αέρα για να αναγκάσουν τους Μετανάστες να μπουν στην Ελλάδα.

Σε μια καταγγελία που σοκάρει προχώρησαν κάτοικοι, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Τούρκοι στρατιώτες πυροβολούν στον αέρα για να αναγκάσουν τους Μετανάστες να μπουν στην Ελλάδα.

Καζάνι που βράζει η κατάσταση στον Έβρο, μετά την απόφαση της Τουρκίας να ανοίξει τα σύνορά της στους παράτυπους μετανάστες.

Οι αλλοδαποί κατά μήκος της συνοριογραμμής αναζητούν περάσματα στη χώρα μας, ενώ οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, με την αστυνομία να κάνει νωρίτερα και χρήση χημικών.

Στο σημείο, δε, ενισχύουν την προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ δύο Λόχοι Καταδρομών του Στρατού Ξηράς.

Όπως μεταδόθηκε, δε, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, βανάκια σταμάτησαν στις όχθες του Έβρου από την τουρκική πλευρά και κατέβηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι κινήθηκαν ανά ομάδες, προσπαθώντας να βρουν καθαρά μονοπάτια χωρίς φύλαξη για να περάσουν στην Ελλάδα!

Ο στρατός και η αστυνομία, ειδικά τώρα, που είναι νύχτα, βρίσκονται επί ποδός και προσπαθούν να τους απωθήσουν. Έχουν συνεχώς περιπολίες, με αυτοκίνητα αλλά και πεζή, ακόμη και με drone. Τους απωθούν με ηχητικά και φωτεινά σήματα.

Υπάρχουν, ωστόσο, αλλοδαποί, που δεν κάνουν πίσω, ενώ κάτοικοι καταγγέλλουν πως από την τουρκική πλευρά ακούγονται πυροβολισμοί, καθώς φαίνεται πως Τούρκοι πυροβολούν στον αέρα για να αναγκάσουν τους παράτυπους μετανάστες να προωθηθούν στην Ελλάδα!

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications