Πέτσας: Καλούμε τους κατοίκους της Λέσβου και της Χίου να μας εμπιστευτούν

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τα νέα επεισόδια στα λιμάνια της Λέσβου και της Χίου, καλώντας τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς να εμπιστευτούν την κυβέρνηση.

Τα μεταμεσονύχτια επεισόδια σε Λέσβο και Χίο κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καλώντας τους κατοίκους να εμπιστευτούν την κυβέρνηση.

«Καλούμε τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές αρχές να μας εμπιστευτούν» δήλωσε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1». Υπενθύμισε δε, ότι «η Κυβέρνηση έδειξε την αποφασιστικότητα της να υλοποιήσει το σχέδιο που είναι προς όφελος της χώρας, αλλά κυρίως των τοπικών κοινωνιών».

«Οι κλειστές δομές θα γίνουν και οι ανοιχτές θα κλείσουν» έσπευσε να προσθέσει, επιβεβαιώνοντας την αποβίβαση στα λιμάνια των δύο νησιών μηχανημάτων έργων για τις εργασίες κατασκευής των νέων κλειστών κέντρων φιλοξενίας. Πέραν των μηχανημάτων, σε Λέσβο και Χίο μετέβησαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με πολυάριθμες διμοιρίες των ΜΑΤ να αποβιβάζονται στα δύο λιμάνια.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν κάτοικοι και τοπικοί φορείς προσπάθησαν να αποκλείσουν τις εισόδους και τις εξόδους των λιμανιών.

Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν να κάνουν χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές και να βγουν από τα λιμάνια.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->