Ούτε μία κράτηση για το καλοκαίρι στο Β. Αιγαίο! Κανείς δεν θέλει να κάνει διακοπές στα νησιά

Ούτε μία κράτηση για το καλοκαίρι στο Β. Αιγαίο! Κανείς δεν θέλει να κάνει διακοπές στα φλεγόμενα από τους μετανάστες νησιά!!!

Κόλαση η ζωή των κατοίκων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου που ψηφίζουν τα ίδια κόμματα 40 χρονιά νομίζοντας ότι ειναι διαφορετικά, και ακόμη δεν έχουν δει τίποτα...

Τώρα διαβάστε για τα νησιά:

Όπως αναφέρουν ακριβείς πληροφορίες που γνωρίζει καλά το υπουργείο Τουρισμού, τα ξενοδοχεία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου δεν έχουν ούτε μία κράτηση για το καλοκαίρι, γεγονός που γκρεμίζει όλη την τοπική οικονομία και προκαλεί αναδίπλωση χιλιάδων Ελλήνων προς την ηπειρωτική χώρα.

Η κατάσταση είναι δραματική. Ουδείς ξένος πηγαίνει να κάνει τα μπάνια του και τις διακοπές του σε περιοχές που φλέγονται ή υπάρχουν επεισόδια από μετανάστες ή εκτεταμένη εγκληματικότητα. Όλα αυτά που γίνονται στη Μόρια και γενικότερα στα νησιά μας μεταδίδονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Η πολιτική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη κρίνεται από τους κατοίκους ως περίεργη και απαράδεκτη. Τόσο στα νησιά, όσο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης λένε ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, το κέντρο της κυβέρνησης αποδεχόμενο εντολές από το εξωτερικό, δεν θέλει να λάβει κανένα μέτρο. Δεν θέλει αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications