Νεκρό βρέφος από τη Συρία: Πειθαρχική έρευνα κατά του ιατροδικαστή! αντί της οικογενείας!!

Κάποιος σχολίασε για άγνωστο λόγο το κουκούλωσαν, αυτός ο "άγνωστος λόγος" ειναι γνωστός στους έχοντες επίγνωση τι γίνεται , έβαλαν και την μνηστή του ελληνόφωνου να γράφει για "κακούς φασίστες" με το κλασικό ύφος υποκρισίας λες και μιλάει ευπάθειας ελληνόφωνος μεσώ αυτής..

Όσοι διαβάζουν έγκυρες πήγες τους στην Ελλάδα ειναι εκτός πραγματικότητας, λογικό ειναι να μην καταλαβαινουν ούτε καν το υποκριτικό και μοχθηρό ύφος ελληνόφωνων που εμφανίζονται σε αυτές ως αρθρογράφοι και ειδικοί επι πάντως, όμοιος κάνουν και στην προσωπική ζωή τους με τραγικές επιπτώσεις. Ο λόγος που έτρεξαν όλοι αυτοί να το καλύψουν τον υποτιθέμενο Σύρο "πάτερα" και γράφουν την κλασική ατάκα για "φασίστες" ειναι πολύ πιο τρομακτικός από αυτός που βλέπει η μάζα επιφανειακά ... Διαβάστε τι γράφουν:

Προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει πειθαρχικό παράπτωμα του ιατροδικαστή για την υπόθεση του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία, ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νικόλαο Καρακούκη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ζήτησε να γίνει προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007, για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη πειθαρχικού παραπτώματος του ιατροδικαστή σχετικά με τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία.

«Ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τον κ. Καρακούκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος εκ μέρους του ιατροδικαστή που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμάκι του παιδιού και ο οποίος διαπίστωσε κακοποίησή του» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας από τη Συρία κάλεσε τον ιατροδικαστή που αναφέρθηκε στα περί σ@ξουαλικής κακοποίησης να ζητήσει δημόσια συγνώμη για να τελειώσει εδώ η ιστορία.

Αναφερόμενος στις ατυχείς δηλώσεις του ιατροδικαστή, ανέφερε ότι έχει εκφράσει σχετικά παράπονα και παρότι ο πατέρας του παιδιού τον συγχώρεσε, ο δικηγόρος είναι αποφασισμένος να τον κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Δρ. Γρηγόρης Λέων αναφορικά με το αν θα υπάρξει κάποια επίπτωση για την αρχική λάθος εκτίμηση σημείωσε ότι το ζήτημα πλέον θα πάει από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών στην οποία ανήκουν και από εκεί στο υπ. Δικαιοσύνης, στο οποίο έγκειται το αν θα υπάρξει κάποια επίπληξη.

Αναγνώρισε ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες, ωστόσο, τόνισε πως δεν γνωρίζει γιατί συνέβη αυτό και δήλωσε ότι το τόσο βιαστικό πόρισμα έκανε και στον ίδιο εντύπωση καθώς στιγματίζεται μία οικογένεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications