Κουμουτσάκος: Η Ελλάδα έτοιμη για το μεταναστευτικό μέχρι την Άνοιξη

Τους πρώτους μήνες της Άνοιξης η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό -προσφυγικό ζήτημα δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

Τόνισε ότι είναι θέμα εβδομάδων οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα στα νησιά και πρόσθεσε ότι έχουν εντοπιστεί οι τοποθεσίες που θα γίνουν.

Εξήγησε ότι θα υπάρχει κλειστός χώρος για όσους δεν έχουν προσφυγικό προφίλ και έχουν παραβατική συμπεριφορά.

Ανέφερε παράλληλα ότι η χώρα πρέπει να έχει σαφή εικόνα για το ποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παράγουν έργο και ποιες όχι. Συμπλήρωσε ότι η τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων εξετάζεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης ασφάλειας των συνόρων. Πρόσθεσε ότι έργο θα δοκιμαστεί, θα είναι πιλοτικό και όχι οριστικό.

Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται ως
" ...οποιαδήποτε από τις παρακάτω πράξεις με στόχο τον μερικό ή ολικό αφανισμό μιας φυλετικής, εθνικής ή θρησκευτικής ομάδας, όπως:
Θανάτωση των μελών της ομάδας_
Πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας_
Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας_
Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας_
Δια της βίας μεταφορά ανήλικων μελών της ομάδας σε κάποια άλλη."_

Γιώργος Κουμουτσάκος
Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο το 1979 και άρχισε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Διπλωματίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.

Ερωτήματα: τι ακριβώς ειναι το "Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών" ? το "Διεθνούς Πολιτικής" παραπέμπει σε διεθνή μασονία, κομμουνισμό (άλλο που λενε στο πόπολο ότι κομμουνισμός δεν υπάρχει) ΥΓ : Αν βαλουν σε τέτοιες θέσεις άτομα που δεν έχουν σπουδάσει = εκπαιδευτεί να τους υπηρετούν, θα ηταν πολύ καλύτερα! όλοι αυτοί που παρουσιάζουν στον όχλο για ειδικούς και για πτυχιούχους ειναι εκτός πραγματικότητας, πέρα απο το γεγονός ότι στην μίση ζωή τους σπούδαζαν ανοησίες, η ίδια η "λογική τους" ειναι περιορισμένης αντίληψης και αποτέλεσμα "εκπαίδευσης" ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύουν σκυλιά...

Σε άλλο κόσμο αυτές οι ιουδαϊκές "σχόλες" δεν θα υπήρχαν καν, με τίτλους που δεν σημαίνουν τίποτα, που μοιράζουν πτυχία σε "εκολαπτόμενους" δούλους τους (και προδότες) και όλοι αυτοί στα μάτια των γκοιμ φαντάζουν ως τέρατα μορφώσεως με σπουδές στα "Αναγνωρισμένα παγκόσμιου φήμης" (?Αναγνωρισμένα από ποιους?), Ιδρύματα και πανεπιστήμια! με 40 πτυχία ο καθένας και άλλους τόσους τίτλους, αυτά βεβαία που να τα καταλάβει ο όχλος? το γεγονός ότι σε όλες τις θέσεις κλειδιά ειναι "μορφωμένοι" χρήσιμοι ηλίθιοι, που λειτουργούν μηχανικά το έχει προσέξει κάνεις? και που αν τους πεις κάτι άλλο απο αυτα που "εκπαιδεύτηκαν" εκτός ότι δεν ξερουν να απαντήσουν και παπαγαλίζουν ότι τους ηλιθιότητες τους έμαθαν, παθαίνουν "βραχυκύκλωμα" και αρχίζουν και κάνουν σαν σχιζοφρενείς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications