«Κλιματική αλλαγή» είστε «όλοι υπεύθυνοι και συνένοχοι»!!!

Σοκ και δέος : Για πρώτη φορά η θερμοκρασία στην Ανταρκτική πάνω από 20 βαθμούς Κελσίου ,γιαυτό πληρώστε φόρους!

Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία ειναι ένα μάτσο ηλίθιοι, αυτό φαίνεται και από τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, και ακούν "επίσημους φορείς" και μονο προσοχή δεν κάθονται, μπήκα μετά από καιρό σε μια σελίδα συμμοριτών ελληνόφωνων γεμάτη "πιστοποιήσεις" ,(αφού πρώτα φόρεσα μάσκα), για να δω τι λένε εκεί που λέει "ποιοι ημαστε", και διαπιστωθεί ότι κάνουν διαφήμιση και αλληλοϋποστηρίζονται "έγκυρες σελίδες" συμμοριτών που ο όχλος νομίζει οτι ειναι ανεξάρτητες μεταξύ τους! εκτός ότι ειναι γεμάτες ψέμματα που εχουν γίνει δεδομένα από τον όχλο.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Καλά οι συμμορίτες λόγο ράτσας, λένε ψέμματα στα πάντα ειναι αδίσταχτοι εκ φύσεως και υποκριτές με καθωσπρεπισμούς, με τους άλλους τι γίνεται? οχι μονο αναπαράγουν μαρξιστικά ψέμματα από "έγκυρες πήγες" αλλα τα πιστεύουν κιόλας! για την αποφυγή ότι αυτοί στο ίντερνετ ειναι troll, συμμορίτες, αριστεροί, πράκτορες κτλ, έγινε επι τόπου ερευνά ψυχό-πνευματικής φύσεως σε διάφορους (χωρίς πτυχία ψυχολόγου) για να διαπιστωθεί κατα πόσο έχουν επίγνωση τι γίνεται, με τραγικά αποτελέσματα, βλέπε στο τέλος την εικόνα....

Τι γράφουν: Άκρως ανησυχητικά μηνύματα λαμβάνουν οι επιστήμονες από τα επίπεδα κλιματικής αλλαγής που καταγράφουν τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα σε ότι φορά την Αρκτική και την Ανταρκτική, δύο περιοχές που καθορίζουν το κλίμα του πλανήτη. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση από τη διακύμανση της θερμοκρασίας, καταγράφηκε για πρώτη φορά στην ιστορία θερμοκρασία άνω των 20 βαθμών Κελσίου στην περιοχή της Ανταρκτικής.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι μέτρησαν τη θερμοκρασία σε περιοχή της Ανταρκτικής στους 20,75 βαθμούς Κελσίου, ή 69,35 βαθμούς Fahrenheit. «Ποτέ στην ιστορία δεν έχουμε δει τόσο υψηλή θερμοκρασία στην Ανταρκτική», δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιστήμονας Κάρλος Σέφερ, περιγράφοντας με απογοήτευση τις εξελίξης στο κλίμα της Γης.

Το δείγμα της θερμοκρασίας ελήφθη στις 9 Φεβρουαρίου και αμέσως ξεκίνησε μία πιο αναλυτική παρακολούθηση, ώστε να βγει ένας μέσος όρος, που θα είναι ενδεικτικός της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. «Η συγκεκριμένη μέτρηση, από μόνη της, δεν αποτελεί δείγμα ραγδαίας μεταβολής του κλίματος, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε τους μέσους όρους, ώστε να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Αποτελεί, όμως, ένα πολύ δυσοίωνο μήνυμα», τόνισε ο επιστήμονας από τη Βραζιλία.

Το δείγμα ελήφθη από τη βορειότερη χερσόνησο της Ανταρκτικής, η οποία ανήκεισ την Αργεντινή. Από το ίδιο σημείο, πριν λίγες ημέρες, είχε ανακοινωθεί θερμοκρασία ρεκόρ 18,5 βαθμών Κελσίου.

Τα μηνύματα για την άνοδο της μέσης θερμοκρασίας της Γης πάντως κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, καθώς το 2019 ήταν το δεύτερο πιο θερμό έτος στην ιστορία, μετά το πρόσφατο 2016, ενώ ο Ιανουάριος του 2020, ήταν ο θερμότερος Ιανουάριος όλων των εποχών στον πλανήτη.

Προχθές ένας Νεοέλληνας περιπτεράς είπε την μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω ακούσει από Νεοέλληνα! εντελώς ηλίθιος με πτυχία ! που δεν ήξερε τι να πει μόλις του είπες κάποιες αλήθειες που θα έπρεπε να ξέρει,μονο στην ιδέα ότι σαν αυτόν ειναι 4-5 εκατομμύρια αρκεί για να καταλάβεις πως γίνεται 5.000 ελληνόφωνοι μπορεί και λιγότεροι, μαζί με 20.000 συμμορίτες, μιλάμε μονο για Ελλάδα να κάνουν κουμάντο στα 10.000 εκατομμύρια τοσο εύκολα ...

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->