Μπαλάσκας: Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ ωραία στη φυλακή

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε με νόημα ότι «όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ ωραία στη φυλακή».

Σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση προέβη ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του αστυνομικού που συνελήφθη για σειρά ληστειών και κλοπών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», ο κ. Μπαλάσκας καταδίκασε με έντονο τρόπο τις πράξεις του συναδέλφου του, τις οποίες χαρακτήρισε ως «απαράδεκτες».

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες» Μάλιστα, δήλωσε με νόημα ότι «έχω ενημερωθεί ότι είναι όμορφος». «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ ωραία στη φυλακή» έσπευσε να προσθέσει, αφήνοντας υπόνοιες για φαινόμενα αντεκδίκησης στον χώρο των φυλακών.

Διευκρίνισε πάντως, ότι δεν στηρίζει τις πράξεις αντεκδίκησης, επαναλαμβάνοντας ωστόσο, ότι τέτοιες πράξεις «ντροπιάζουν» το σώμα της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν εν ενεργεία 29χρονο αστυνομικό, ο οποίος είχε επανειλημμένως προβεί σε ληστείες περιπτέρων και βενζινάδικων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να καταφεύγει στο έγκλημα για να αποκομίζει επιπλέον χρήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications