Ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος οικογένειας ισλαμιστών «προσφύγων»: «Πρώτη φορά είδα τέτοια κακοποίηση»

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τη φρικιαστική υπόθεση με το 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και όπως αποδείχθηκε είχε υποστεί σeξου@λική κακοποίηση.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης που έκανε στο βρέφος τη νεκροψία-νεκροτομή είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία.

Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σeξου@λικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

Όσον αφορά στα αδέλφια του άτυχου βρέφους, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο τα δύο παιδιά του ζευγαριού και ένα ακόμα, που διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα, παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Καυγάς με τον δικηγόρο των γονιών
Στην ίδια εκπομπή, μετά τον ιατροδικαστή, φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος των γονιών του βρέφους. Όταν χαρακτήρισε τον ιατροδικαστή «σαχλαμάρα» προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη, που του ζήτησε είτε να ανακαλέσει είτε «να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια».

Ο κ. Μπάκρι ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως η οικογένεια έχει προσλάβει ιατροδικαστή για να αποδείξει πως δεν υπάρχει θέμα σeξου@λικής κακοποίησης.

Όπως είπε, πήγε ο ίδιος στο Παίδων και μίλησε με τους γιατρούς. Σύμφωνα με τον κ. Μπάκρι, ο θεράπων ιατρός του παιδιού του είπε ότι το βρέφος είχε πρόβλημα εκ γενετής και έπασχε από επιληψία.

Επανέλαβε, όπως έχει κάνει και η μητέρα στην κατάθεσή της, ότι το βρέφος έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, στο πλαίσιο της οποίας απαιτούνταν να του γίνονται κλύσματα.

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

ακου οι λαθρεποικοι δικηγορους και ιατροδικαστες,τι λες βρε πουλακι μου!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications