Χρυσοχοΐδης: «Τα σύνορά μας στον Έβρο είναι ασφαλή» - Τα βίντεο των αλλοδαπών τον διαψεύδουν

Ποια είναι τελικά η πραγματικότητα στον Έβρο; Για τα νησιά είναι γνωστή: Εκατοντάδες αλλοδαποί απλώς επιβιβάζονται σε φουσκωτά και περνούν στις ελληνικές ακτές με συνοπτικές διαδικασίες.

Στον Έβρο τι συμβαίνει; Αυτό που συμβαίνει και όπως δείχνουν τα ίδια τα βίντεο των αλλοδαπών είναι η πλήρης εγκατάλειψη των συνόρων.

Δεν είδει καταδρομικής επιχείρησης αλλοδαποί περνούν το φυσικό σύνορο του ποταμού Έβρου χωρίς να υπάρχει πουθενά η παρουσία ελληνικών δυνάμεων είτε του Στρατού είτε της Αστυνομίας.

Τι δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη:

«Ως τα τέλη Μαΐου θα έχουν εγκατασταθεί οι 400 νέοι συνοριοφύλακες που η διαδικασία πρόσληψης τους βρίσκεται σε εξέλιξη στο νομό Έβρου.»

Αυτό τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, μιλώντας σήμερα σε ενημέρωση που έγινε σε στελέχη της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Τα σύνορά μας στον Έβρο είναι ασφαλή και κάθε μέρα όλο και περισσότερο θα γίνονται ασφαλέστερα. Ήδη προγραμματίζεται, και τέλος Μαΐου θα έχουν εγκατασταθεί στον Έβρο, νέοι συνοριοφύλακες, νέοι αστυνομικοί. Τετρακόσιοι νέοι συνοριοφύλακες και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερη η κατάσταση και η πραγματικότητα εκεί».

Η πραγματικότητα όμως δείχνει και είναι διαφορετική…

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications