Φρίκη στα Ιωάννινα: 20χρονος υποτιθέμενος «Σύριος» βίασε τρίχρονο αγοράκι

Σοκ προκαλεί η είδηση οτι 20χρονος Σύριος κακοποίησε τριών ετών παιδί στο Κέντρο στην Αγία Ελένη στα Γιάννενα. 

Ο 20χρονος φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπως αναφέρει το epirusgate. Ακόμη και οι αστυνομικοί είναι συγκλονισμένοι με το γεγονός.

 Ο βιασμός έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν εντός του Κέντρου Φιλοξενίας της Αγίας Ελένης. Το αγοράκι επέστρεψε στη μητέρα του κλαίγοντας και κείνη το μετέφερε στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Εξετάστηκε από τους γιατρούς έγινε ιατροδικαστική εξέταση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε κακοποίηση. Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα. Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο Σύριος δράστης.

Αληθινό σοκ θα πάθαινε η μάζα τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι όσοι έχουν απομείνει, αν μάθουν στα αλήθεια τι γίνεται με αυτούς που τσιρίζουν και για κακούς φασίστες καθώς όλοι αυτοί έχουν πάντα αριστερές κομμουνιστικες τάσεις, όπως με τον άλλον υποτιθέμενο "Σύριο" , που ελληνόφωνοι έτρεξαν να υποστηρίξουν οτι τον αδίκησαν κιόλας ...

Και για όσους νομιζουν ότι ειναι δήθεν "ιδεολογία" όλοι αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πιο συγκεκριμένα ειναι εκτός πραγματικότητας και σε όλη τους την ζωή τους ζουν σε ενα Matrix, ούτε καν αληθινή πρόσφατη ιστορια ξερουν καθώς έχει άμεση σχέση και με όλα αυτά .

ΥΓ το ιστορικός τι είδους τίτλος ειναι? το σπουδάζουν κάπου και παίρνουν και πτυχίο? γιατί όλοι που εμφανίζονται ως "ιστορικοί" λένε τα ίδια ψέμματα που στερούνται λογικής μάλιστα, το ότι ο όχλος την έχει κάνει δεδομένη γιατί έτσι διδακτικέ από τα σχολεια ακόμα, δείχνει και την ποιότητα και το νοητικό επίπεδο του όχλου στην πλειοψηφία του, που δεν έχει ιδέα πως όλα αυτά έχουν επιρροή στην ίδια του την μοίρα..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications