Μονό στην Ελλάδα: Αλλοδαπός κάνει ψευδή δήλωση εξαφάνισης!

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν παραδέχθηκε ότι ο ίδιος έστειλε το μικρό κοριτσάκι στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Είπε ψέματα στην αστυνομία.

Λήξη συναγερμού σήμανε για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία αγνοούταν από τις 23 Δεκεμβρίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της από το Παγκράτι.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού παραδέχθηκε ότι γνώριζε εξ αρχής πού βρισκόταν η 7χρονη, καθώς ο ίδιος την είχε στείλει στη Γαλλία, στο σπίτι της αδερφής της γυναίκας του.

Όπως υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, το έκανε προκειμένου η κόρη του να έχει ένα καλύτερο μέλλον(το κλασικό παραμύθι) .

Όσον αφορά το γιατί δήλωσε την εξαφάνιση της 7χρονης, φέρεται να απέδωσε την πράξη του στον φόβο,( μην την απαγάγουν οι "κακοί φασίστες" ?).

«Δεν είπε από την πρώτη στιγμή ολόκληρη την αλήθεια έτσι ώστε να μην κινητοποιηθεί η κοινωνία, ο κρατικός μηχανισμός και η αστυνομία» ισχυρίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης, Βασίλης Νουλέζας. Αχαχαχαχ!!!

Υπενθυμίζεται ότι για το κοριτσάκι είχε σημάνει από την πρώτη στιγμή «Amber Alert», με τις αρμόδιες αρχές να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια.

Τελικά, Γάλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν σε επαφή με τις ελληνικές αρχές, εντόπισαν την 7χρονη σε συγγενικό σπίτι. Η οικογένεια της Βαλεντίν έλκει την καταγωγή της από το Κονγκό, με τους συγγενείς της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, να διαμένουν μόνιμα στη Γαλλία.

Υπό κράτηση ο πατέρας
Ο πατέρας της 7χρονης έχει τεθεί υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Εξάλλου φέρεται να κατέχει πλαστά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είχε εξ αρχής προκαλέσει υποψίες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της 7χρονης δεν άντεξε την πίεση των αστυνομικών και έλυσε τη σιωπή του. Αποκαλύπτωντας την αλήθεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications