Εκνευρίστηκε ο Παπαδάκης με τον δικηγόρο των γονέων του νεκρού βρέφους (vid)

«Να ανακαλέσει ή να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια ο κύριος» (vid)

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε καλεσμένο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τον δικηγόρο των σύρων γονέων του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο για να μιλήσουν για την υπόθεση.

Ωστόσο ένας χαρακτηρισμός του δικηγόρου, Ανουάρ Μπάκρι, ήταν αρκετός για να κάνει τον δημοσιογράφο έξαλλο. Συγκεκριμένα, ο καλεσμένος του αναφερόμενος στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή, τον χαρακτήρισε ως «σαχλαμάρα», προκαλώντας την «έκρηξη» του Παπαδάκη ο οποίος με έντονο ύφος είπε: «Ή να ανακαλέσει ή να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια ο κύριος».

Τελικά ο δικηγόρος ζήτησε συγγνώμη και συνεχίστηκε η κουβέντα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις. Λόγω, μάλιστα, της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος, με ειδική συσκευή (κλύσμα).

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τρίτης αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του 11μηνου βρέφους, όπως και το συγγενικό τους ζευγάρι που κρατούνταν από την αστυνομία.

Η επιστημονική ιατροδικαστική έκθεση νεκροτομής, που διενεργήθηκε στο βρέφος από τη Συρία, δεν κάνει αναφορά σε σεξουαλική κακοποίηση παρά μόνο για σωματικές κακώσεις με αμβλύ όργανο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications