«Είμαι σίγουρος ότι με παρακολουθούσαν» . Οι πρώτες δηλώσεις του εκδότη μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητό του. Βίντεο

Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητό του στην Αγία Βαρβάρα στην Αττική, ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκος Καραμανλής, μίλησε στην κάμερα και αφηγήθηκε τα όσα συνέβησαν.

Ο εκδότης ανέφερε πως είχε ξεκινήσει νωρίς το βράδυ από το γραφείο του εκδοτικού ομίλου του επί της λεωφόρου Συγγρού, προκειμένου να πάει με φίλους για φαγητό στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

«Ήμουν εγώ, η παρέα μου και ο ένας και μοναδικός συνοδός αστυνομικός που διαθέτω. Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε ακούσαμε την έκρηξη. Δύο άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, προσέγγισα το όχημα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου που είχα παρκάρει απ’ έξω (σ.σ. μια λευκή Jaguar) και πέταξαν στο εσωτερικό του μια βόμβα μολότοφ.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη. Θεωρώ σίγουρο ότι με παρακολουθούσαν εδώ και ώρα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε καλά και τη γλυτώσαμε και δεύτερη φορά» τονίζει ο εκδότης.

Προσθέτει επίσης ότι έχει ζητήσει εδώ και καιρό επιπρόσθετη αστυνομική φύλαξη από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. (παλαιότερα είχε δύο αστυνομικούς) αλλά το αίτημά του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποδεκτό. «Ο ένας αστυνομικός όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε ένα πρόσωπο 24 ώρες το 24ωρο» όπως τονίζει.

Στο σημείο του συμβάντος έχει σπεύσει κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προκειμένου να συλλέξει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν πετάξει αμυντική τύπου χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, χωρίς ωστόσο να βγάλουν την περόνη. «Πρόκειται για καθαρό μήνυμα» είχε δηλώσει τότε, ενώ ακόμη παλαιότερα είχε δεχθεί απειλές και του είχαν σπάσει το αυτοκίνητο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications