Δείτε τι θα συμβεί αν “μάθουμε” πως υπάρχουν εξωγήινοι σύμφωνα με «ειδικούς» που ειναι εκτός τόπου και χρόνου!

Τίτλος: "Δείτε τι θα συμβεί αν “μάθουμε” πως υπάρχουν εξωγήινοι", ενώ ειναι ήδη εδώ! αυτός ειναι και ο λόγος που έκαναν ακήρυχτο πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με τέτοια θέματα και οχι μονο! καθώς για να καταλάβεις τι γίνεται πρέπει να έχεις επίγνωση από μια σειρά θεμάτων που τα μισά τα έχουν βαφτίσει "θεωρίες συνωμοσίας", και τα αλλα μισά έχουν αλλάξει πλήρως την πραγματικότητα με ηλιθιότητες που έχουν γίνει δεδομένες από τον όχλο, που μάλιστα νομίζει ότι ειναι κάπου κρυμμένοι οι εξωγήινοι ,και λένε τι με νοιάζει εμένα?

Ούτε έχουν καν διανοηθεί τι γίνεται, όμοιος και έχουν πλήρης άγνοια από μια σειρά θεμάτων που συνδέονται μεταξύ τους.... Διαβάστε τι γράφουν :

Όπως είναι γνωστό, το αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν τελικά θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους είναι ένα ερώτημα που απασχολεί εδώ και χρόνια τόσο τους επιστήμονες όσο και τους… λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας.

​Όμως ένα ακόμη σημαντικό ερώτημα είναι το εξής: Τι θα κάνουμε αν τελικά βρούμε ζωή εκτός από τον πλανήτη Γη; Πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι, θα είναι ως επί το πλείστον θετικοί ή αρνητικοί σε ένα τέτοιο μήνυμα;

Ερευνητές από το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Η μελέτη τους, που παρουσιάστηκε στο Ώστιν στο επιστημονικό συνέδριο AAAS, έδειξε σαφώς ότι οι περισσότεροι βλέπουν θετικά την ενδεχόμενη επαφή με ζωή στο διάστημα.

Για την ανάλυσή τους, οι ερευνητές επέλεξαν πέντε άρθρα εφημερίδων σχετικά με διαφορετικές ανακαλύψεις, οι οποίες προκάλεσαν αναταραχή τα τελευταία χρόνια: Η αμφιλεγόμενη ανακάλυψη υποτιθέμενων απολιθωμένων βακτηριακών ιχνών σε μετεωρίτη του Άρη από το 1996 ή η ανακάλυψη επτά πλανητών που μοιάζουν με τη Γη, πέρυσι.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ επιστήμονες που μετείχαν στο συνέδριο του Ώστιν, τα άρθρα εξετάστηκαν από ερευνητές χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λογισμικό που ονομάζεται Linguistic Inquiry and Word Count (LIWC). Το σύστημα, το οποίο δεν υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, αναγνωρίζει ποια συναισθήματα που συνδέονται με τις λέξεις, είναι θετικά ή αρνητικά. Ο υπολογιστής έδωσε ένα σαφές αποτέλεσμα: Οι συντάκτες των άρθρων, και μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως οι «New York Times» και η «Washington Post», έδειξαν να έχουν ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό θετικών συναισθημάτων .

Σε ένα δεύτερο μέρος της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από περισσότερους από 500 – τυχαία επιλεγμένους – ανθρώπους να γράψουν μερικές προτάσεις για το πώς θα ανταποκρίνονταν στις ειδήσεις ενός υποθετικού μικροβιακού ευρήματος στο διάστημα. Και πώς, κατά την εκτίμησή τους, όλοι οι άλλοι θα αντιδρούσαν. Για να γίνει αυτό, έθεσαν στους συμμετέχοντες ορισμένες ερωτήσεις και συμπεριέλαβαν επίσης αυτά τα κείμενα στο λογισμικό ανάλυσης.

Και πάλι, οι θετικές αντιδράσεις ήταν περισσότερες. «Αυτό θα ήταν πολύ συναρπαστικό – ακόμα κι αν ήταν μόνο μια πρωτόγονη μορφή ζωής», έγραψε ένας συμμετέχων. Οι ερευνητές έκαναν μια άλλη δοκιμή: Χώρισαν 500 εθελοντές σε δύο ομάδες και τους ζητήθηκε να γράψουν τις απόψεις τους για το άρθρο σχετικά με τα υποτιθέμενα μικροβιακά απολιθώματα.

Και πάλι οι απαντήσεις για την εξωγήινη ζωή ήταν στην πλειοψηφία τους θετικές. «Πολλοί φαίνεται να έχουν εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι η ζωή σε έναν πλανήτη διαφορετικό από τη Γη είναι εφικτή», εξηγεί ο επικεφαλής της μελέτης Μαικλ Βαρνουμ.

Γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να σκέφτονται θετικά για την εξωγήινη ζωή;. «Ίσως μας αρέσει ακριβώς η ιδέα να μην είμαστε μόνοι», λέει ο Βαρνουμ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Καλά μιλάμε για πρόβατα ! Όταν όλοι μας πια έχουμε ίντερνετ ακόμα και στα κινητά μας τηλέφωνα και με ένα κλικ μπορείς να βρεις δύο αυθεντικα video με αυτοψίες νεκρών εξωγήινων , ένα σε Αμερική και ένα σε Ρωσσία, όταν υπάρχουν τόσες μαρτυρίες ανθρώπων που κατέχουν σπουδαίες θέσεις για την ύπαρξη των εξωγήινων εδώ , τότε πως να χαρακτηρίσεις τον άλλον εκτός από πρόβατο! Και όσο για κάποιους επιστήμονες της δεκάρας που λένε ότι ακόμα και αν υπάρχουν είναι τόσο μακρυά που θα χρειάζονταν εκατομμύρια χρόνια για να έρθουν εδώ , καλό θα ήταν πριν τα πουν αυτά να σκεφτούν ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει επιτυχή πειράματα για την αντιβαρύτητα ,εστω σε ατομικο πεδίο . Τα οποία δείχνουν ασφαλώς ότι η αντιβαρύτητα μπορεί να παραμορφώσει το χωροχρόνο. Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν είναι ότι ένας πιο προηγμένος πολιτισμός που ελέγχει πληρως τα μυστικά της αντιβαρύτητας θα μπορούσε το ταξίδι που για μας τώρα χρειάζεται εκατομμύρια χρόνια, να το κάνει σε μερικές μέρες. Και φυσικά το έχουν κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια όπως δείχνουν και οι μαρτυρίες των αρχαίων ζωγραφιών σε πέτρες.

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->