Απεργία συμμοριτών : Χωρίς ΜΜΜ η Αθήνα – Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς μένει σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου η Αθήνα. Ακινητοποιημένα θα μείνουν τελικώς και ο προστασιακός και τα τρένα, όπως έκανε γνωστό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ νωρίς το πρωί.

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα Τρίτη τελικώς τόσο ο προαστιακός σιδηρόδρομος, αλλά και τα τρένα, αν και χθες Δευτέρα είχε γίνει γνωστό ότι θα κινηθούν κανονικά.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοίνωσε στις 6.30 το πρωί ότι «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητη απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων».Συνεπώς, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ακινητοποιημένες θα μείνουν οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και ο προαστιακός.

Χειρόφρενο σε τραμ, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ Υπενθυμίζεται ότι ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) ως αντίδραση στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Δεμένα πλοία Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν και στα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων στα λιμάνια, λόγω απεργιακής κινητοποίησης πέντε ναυτεργατικών σωματείων. Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τυχόν τροποποιήσεις.

Ειδικότερα, την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), της Πανελλήνιας Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», της Πανελλήνιας Ένωσης Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ «ΠΕΣ/ΝΑΤ.


300x300
700
“” «» tw-align-center
https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg

 

 

εδώ https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg


nafainetai synexeia

Διαβάστε περισσότερα

 

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications