Ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο στο Σύνταγμα λένε «έγκυρες πήγες»

Ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/01), μετά από επίθεση που δέχθηκε ενώ κάλυπτε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο του γερμανικού δικτύου Deutsche Welle, Τόμας Ιακόμπι, ενώ έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Το παράξενο θα ηταν να ηταν Μέλη αριστερής οργάνωσης που γεμάτο η Ελλάδα και το ίντερνετ! και συνεχίζουν:

Την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό στο ίδιο σημείο.Οι άγνωστοι δράστες -σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ- ζήτησαν αρχικά τα στοιχεία του κι όταν αρνήθηκε να τα δώσει, τον χτύπησαν και του πήραν την κάμερα.

Ο άτυχος άνδρας κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια Ελλήνων συναδέλφων του, εναντίον των οποίων στράφηκαν οι δράστες της επίθεσης. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φωτορεπόρτερ δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από άγνωστα άτομα, μόλις τον είδαν να τραβάει φωτογραφίες από τη συγκέντρωση.

Όταν έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο για να τον βοηθήσουν εκείνος τούς είπε ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του και πως πρόκειται να καταθέσει μήνυση. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή έως αυτήν την ώρα.

-----

Δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα,(!) τελικά ηταν "Μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης" η άγνωστα άτομα??? η μήπως δικοί τους??? σε μια ιντερνετική φωλιά τους βρηκα ένα συμμορίτη antifa σημιτικής ράτσας που είχε ανεβάσει φώτο και παρίστανε τον πατριώτη με ελληνικές σημαίες στο προφίλ του και στην φωλιά τους έγραφε: μακάρι να έρθουν πριν τις εκλογές οι μετανάστες!

Και είχα μια φαγούρα γιατί σήμερα "έγκυρη πηγή" έβαλε ένα αριστερό ΗΟΑΧ του 2016 απο μια άλλη σελίδα συμμοριτών που διαβάζουν οι Νεοέλληνες χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για άλλη μια σελίδα συμμοριτών από τις πολλές, και με μισθωμένα troll σχολιαστές γράψτε υπέρ της Χούντας να δείτε πως θα εμφανιστούν ορδές από αριστερα troll, που αν πατήσεις στα προφίλ βλεπεις 5000 σχόλια σε όλες τις έγκυρες πήγες τους!προφανώς δεν κάνουν άλλη δουλειά, και τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμα και με σχόλια τους πάντες και βαζουν και λινκ ως απόδειξη για τα ψεμματα τους από άλλες δικές τους "έγκυρες πήγες", το ίδιο έκαναν και το 40 ως δήθεν άσχετοι χωριάτες και έσφαζαν και πετούσαν σε πηγάδια ακόμη και μικρά παιδιά μαρτυριά πάππου 90 χρόνων που δεν ζει πλέον, αυτό που δεν είχε καταλάβει ο πάππους όμως ούτε οι Νεοέλληνες ειναι κάτι άλλο που επιβαβαιωθηκε και απο φωτογραφίες της εποχής από το παιδομάζωμα,και εξηγεί γιατί οι περισσότεροι Νεοέλληνες που έμειναν στην Ελλάδα μετά την γενοκτονία 1940-1950 ειναι άπλα Νεοέλληνες όπως το λέει η λέξη αυτούς τους Νεοέλληνες μειωμένης νοημοσύνης και αμφίβολου ράτσας θα τους βρείτε σε έγκυρες πήγες, γιατί απόγονος αρχαίων αποκλείεται να διαβάζει μαρξιστικές σελίδες που τους λείπει μονο το σφυροδρέπανο .

Ότι Χίτλερ ηταν μικροτσούτσουνος και την έβρισκε με σκυλιά! ότι ηλιθιότητα μπορεί να φανταστεί κάνεις του έχουν φορτώσει, από ηθικής άποψης πάντως όλα αυτά δείχνει και την μοχθηρή ράτσα τους , όσοι θεωρείται όλους αυτούς δήθεν ιδεολογία και δήθεν Έλληνες δεν ξέρετε τι σας γίνεται και ειστε σε ένα Matrix! και επίσης σήμερα και μια αναφορά στο facebook για "επικίνδυνα άτομα" και "επικίνδυνες οργανώσεις" για ενα post του 2016 σχετικό με την Χ.Α! όλα αυτά λόγο ότι ο όχλος δεν έχει ιδέα ούτε για τα αυτονόητα, πάνω στην εξαπάτηση και στην άγνοια "πατάνε".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications