Βίντεο: Πώς εντοπίστηκε η κυρία Ρηνιώ στην Κίναρο - Η γυναίκα που κρατάει την Σημαία στο νησί

Τις πρώτες εικόνες από τον εντοπισμό της κυρίας Ρηνιώς στην Κίναρο, της μόνης κατοίκου του νησιού, από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

Στα καρέ του βίντεο διακρίνεται το Super Puma να προσπαθεί να φτάσει πάνω από το σπίτι της γυναίκας υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τον διασώστη που απογειώθηκε από τη Ρόδο και προσέγγισε το ακριτικό νησί. Βρισκόταν στο σπίτι της και καθόταν μόνη της όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα όταν τις είπαν να την μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος στη Ρόδο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότησης και στις τηλεπικοινωνίες στη νησίδα αυτή αρνήθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό της και την αποκατάσταση της επικοινωνίας με το νησί.

Σημειώνεται ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής πρόσφατα είχε επισκεφθεί τη γυναίκα. H κυρία Ρηνιώ, επισημαίνει ότι θα μείνει στο νησί μέχρι τέλους, έχοντας πάντα υψωμένη στο σπίτι της την ελληνική σημαία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications