Τα τελευταία λόγια της 32χρονης, που πέταξε την κόρη της και αυτοκτόνησε, στον σύζυγό της

Σοκαρισμένη είναι οι γείτονες της 32χρονης μητέρας στην Πεύκη που πέταξε την 5χρονη κορούλα της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η νεαρή νηπιαγωγός δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι το παιδί της ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Τα τελευταία της λόγια στον σύζυγό της

Τραγικό πρόσωπο ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

«Προχθές γελάγαμε, γλεντάγαμε και πίναμε μαζί»

Στο σημείο της τραγωδίας από τα πρώτα άτομα που έφθασαν ήταν ο πεθερός της νηπιαγωγού. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ούτε φαινόταν ότι θα το κάνει. Προχθές ήμασταν μαζί, γελάγαμε, γλεντάγαμε, πίναμε» δήλωσε ο πεθερός της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παρά τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε με το παιδί η 32χρονη δεν το άφηνε στιγμή από κοντά της. Η νηπιαγωγός είχε απέραντη αγάπη για τα παιδιά όμως τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Να σημειωθεί πως η τραγωδία στην Πεύκη είναι η δεύτερη που συμβαίνει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο μία άλλη μητέρα είχε ρίξει στον Νέο Κόσμο το κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο και λίγη ώρα αργότερα είχε πέσει κι εκείνη στο κενό.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->