Το Βατικανό προετοιμάζει συνέδριο για την εξωγήινη ζωή (Βίντεο)

Μια συνδιάσκεψη για ένα εξαιρετικό θέμα θα πραγματοποιηθεί στο Βατικανό στις 12 Φεβρουαρίου: «Το σύμπαν και οι πιθανές συναντήσεις με άλλους πολιτισμούς».

Όπως είναι γνωστό, ο καθολισμός αντιπροσωπεύει ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά ρεύματα στον κόσμο, έχει μία από τις παλαιές και σύγχρονες πολιτιστικές κληρονομιές, αλλά λίγα είναι γνωστά.

Έχουν επίσης συσσωρευμένες πληροφορίες για αρκετούς αιώνες για UFO, για συναντήσεις εξωγήινους και την ύπαρξη άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων.

Από τις 2 Μαρτίου του 2020, το Βατικανό θα επιτρέψει σε αρκετούς ερευνητές από διάφορες χώρες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες από το τέλος του Πάππου Πίους ΧΙΙ, από το 1958 μέχρι σήμερα.

Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κέντρα συγκέντρωσης στον κόσμο. Έχει περίπου 150.000 έγγραφα, 650 διαφορετικά αρχεία που εκτείνονται σε 85 χιλιόμετρα ράφια, τα οποία λέγεται ότι επιτρέπουν την αναγνώριση 8 αιώνων ιστορίας.

Όλα δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ένα άνοιγμα στην αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο σύμπαν και ενδεχομένως στον κόσμο μας.

Στις 12 Φεβρουαρίου, το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό τον τίτλο: Το Σύμπαν και οι Πιθανές Συναντήσεις με άλλους Πολιτισμούς, με τη χορηγία του Εθνικού Οφιολογικού Κέντρου Nazionale, ιταλικής οργάνωσης με μέλη που περιλαμβάνουν στοιχεία σχετικά με το Βατικανό και την ιταλική κυβέρνηση.

Θα παρουσιαστεί από τον Vladimiro Bibolotti, ανεξάρτητο δημοσιογράφο, που έχει επίγνωση του φαινομένου των UFO από το 1975 και μέλος αυτού του Κέντρου από το 1995, του οποίου ήταν πρόεδρος μέχρι το 2019.

Έχει εμπειρία που τον χαρακτηρίζει ως ειδικό στα UFO , έχει επίσης συνδέσεις που τον συνδέουν με το Βατικανό.
Ο Bibolotti ανέφερε το 2014 ότι "εάν εμφανιστούν τεράστιες επαφές ή όταν αποκαλυφθεί η ύπαρξη εξωγήινης ζωής, όλες οι θρησκείες θα πρέπει να ενταχθούν σε νέα σενάρια και να δημιουργήσουν μια άλλη άποψη για τον κόσμο".

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications