Σατανιστές στην Βρετανία συνεχίζουν να σκοτώνουν  πρόβατα

Από τον Νοέμβριο του 2019, στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκουν σφαγμένα πρόβατα,με ζωγραφισμένα πάνω τους με σατανικά σύμβολα.

Τα πρώτα σφαγμένα πρόβατα βρέθηκαν στην περιοχή Bramshaw, Hampshire. Τα πρόβατα ηταν βαμμένα με πεντάγραμμα και τα πτώματα έμειναν κοντά στο δρόμο για να βρεθούν.

Τον ίδιο Νοέμβριο σκότωσαν τρεις αγελάδες στο Bramshaw και ένα μοσχάρι σε μια παλιά εκκλησία του 12ου αιώνα με τους αριθμούς "666".

Στις αρχές Ιανουαρίου, σκότωσαν τρία ακόμη πρόβατα. Ένα από τα πρόβατα ήταν ιδιαίτερα ακρωτηριασμένο με μια τομή από τον λαιμό στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Την άλλη μέρα στο New Forest,βρήκαν άλλα τρία νεκρά πρόβατα, όλα ηταν επίσης βαμμένα με μαύρο χρώμα,σε ένα από αυτά είχαν κάνει ανεστραμμένο σταυρό.

Σύμφωνα με τον τοπικό αγρότη όλα τα νεκρά πρόβατα είναι ξεκάθαρα έργο της ίδιας σατανικής ομάδας. Είπε επίσης ότι ολόκληρη η τοπική κοινότητα είναι φοβισμένη. Οι αστυνομικοί του Hampshire εξακολουθούν να μην μπορούν να βρουν τα ίχνη των μυστηριωδών σατανιστών, αν και έχουν οργανώσει περιπολίες την νύχτα, αλλά δεν έχουν παρατηρήσει τίποτα ύποπτο.

Και να σκεφτεί κάνεις ότι στο Ελλαδιστάν οχι μονο διαβάζουν έγκυρες πήγες τους, άλλα έχουν κάνει δεδομένα τα ψέμματα τους ακόμη και αν δεν έχουν λογική! και υπάρχει γενικά έλλειψη στοιχειώδους λογικής αντίληψης και νοημοσύνης με τραγικές επιπτώσεις και σε προσωπικό επίπεδο, εκατομμύρια Νεοέλληνες διαβάζουν έγκυρες πήγες τους και άλλων νεοελλήνων που τους αναπαράγουν, και έχουν γίνει πλήρως ελεγχόμενα ζόμπι:

..Υπενθυμίζεται ότι δολοφόνησαν την 22χρονη Αρετή Ζαχαροπούλου φοιτήτρια στο Αιγάλεω, και το κάλυψαν με συνεργασία της φερομένης δικαιοσύνης-αστυνομίας ως αυτοκτονία ...Σε αλλες περιπτώσεις μετατρέπουν τις κόρες σας σε π@ρνες

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications