Ο Νοστράδαμος πρόβλεψε τον μυστήριο ιό της Κίνας?

Ο νέος ιός που εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ασία είναι πολύ πιο μεταδοτικός από ό, τι είχε προηγουμένως θεωρηθεί και μπορεί να μεταδοθεί με απλό βήχα ή φτάρνισμα. Έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι 18 άνθρωποι έχουν πεθάνει και περισσότεροι από 600 έχουν μολυνθεί σε τουλάχιστον 10 χώρες.

Ωστόσο, οι ειδικοί προβλέπουν ότι ο πραγματικός αριθμός των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο μπορεί να φτάσει τις 10.000.Η πρόσβαση σε εννέα πόλεις της Κίνας είναι πλέον κλειστή, ενώ οι αρχές προσπαθούν να σταματήσουν την εξάπλωση. Τα κυριότερα γεγονότα της κινεζικής Πρωτοχρονιάς στο Πεκίνο ακυρώθηκαν, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί στο Ezhou έκλεισαν και στο Huanggang ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τα δημόσια λεωφορεία και τρένα.

Οι κινεζικές αρχές απολυμαίνουν ολόκληρους δρόμους και πάρκα. Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι που ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη, μάλιστα λένε ότι αισθάνονται ότι ζουν μια πραγματική αποκάλυψη. Το χειρότερο από όλα, ο μυστηριώδης ιός εξαπλώνεται σε εννέα χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών Και Ευρώπη .

Μια άλλη εκπληρωμένη προφητεία?

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε μια πανδημία σε μια ενοχλητική προφητεία. Σε ένα τετράστιχο έγραψε τα εξής:
"Η μεγάλη πανούκλα στην ναυτική πόλη δεν θα σταματήσει μέχρι που οι νεκροί θα παρηγορηθούν από το αίμα ενός δίκαιου κρατουμένου και θα καταδικαστούν χωρίς κανένα έγκλημα · η μεγάλη κυρία θα προσβληθεί "

Οι ειδικοί για τις προφητείες του Νοστράδαμου είναι πεπεισμένοι ότι ο γάλλος γιατρός και αστρολόγος μιλούσε για το νέο κοροναϊό στο Chian, που ονομάζεται 2019-nCoV.

Όσον αφορά την «θαλάσσια πόλη» που αναφέρεται, ο Νοστράδαμος αναφερόταν στο Χονγκ Κονγκ, δεδομένου ότι πολλές από τις περιπτώσεις προέκυψαν εκεί. Και η «μεγάλη κυρία» θα μπορούσε να είναι η Wu Yi, ο οποία ήταν υπουργός Υγείας της Κίνας και βοήθησε στον έλεγχο του ιού SARS.

Αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι οι προβλέψεις τους τείνουν να είναι αόριστα διατυπωμένες και επομένως είναι ανοικτές στις ερμηνείες. Για το λόγο αυτό, ορισμένοι ερευνητές λένε ότι ο Νοστράδαμος "πίστευε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται" και χρησιμοποίησε την τεχνική της προβολής παρελθόντων γεγονότων στο μέλλον για να κάνει τις προφητείες του. Επιπλέον, ορισμένοι συγγραφείς θεωρούν τις σύγχρονες μεταφράσεις έχουν αλλοιώσει τι έγραφε ο Νοστράδαμος.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν, για κάποιο περίεργο λόγο, συνδέονται άμεσα με τα γεγονότα που έχουν συμβεί και πρόκειται να συμβούν.

Μέχρι τώρα κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική προέλευση του μυστηριώδους κινεζικού ιού. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, ο ιός πιστεύεται ότι προέρχεται από φίδια. Υπάρχουν δύο τύποι φιδιών που βρίσκονται συνήθως στην περιοχή από την οποία προέρχεται το ξέσπασμα: Bungarus multicinctus(Many-banded krait κινέζικο φίδι ή ταϊβανέζικο φίδι) και η Κινέζικη κόμπρα .

Τέλος, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέτασε την Πέμπτη ότι "δεν είναι καιρός" να το κατατάξουμε ως επείγουσα ανάγκη για δημόσια υγεία με διεθνές ενδιαφέρον. Υποθέτουμε ότι πρέπει να περιμένουν εκατομμύρια θανάτους!!.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications