Πρώην πρόεδρος δηλώνει ότι έχει επιβιβαστεί σε εξωγήινο σκάφος (Video)

Ήταν πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκάκι μέχρι το περασμένο έτος και έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι έχει εισέλθει σε ένα UFO.

Κατά τις τελευταίες εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιστών που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, ο Kirsan Ilyumzhinov, ο οποίος κατείχε το αξίωμα από το 1995 έως το 2018,αντικαταστάθηκε από τον Gary Kasparov.

Ο Kasparov κέρδισε με 40 ψήφους και, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, χρησιμοποίησε τις τρέχουσες δηλώσεις του Ilyumzhinov σχετικά με τα UFO εναντίον του για να τον υποτιμήσει και να τον χλευάσει.

Ο Ilyumshinov ήταν επίσης πρόεδρος της Δημοκρατίας Kalmukia από το 1993 έως το 2010. Το 1997, ενώ έμενε στο διαμέρισμα του στη Μόσχα, είπε ότι είχε μία από τις πιο περίεργες εμπειρίες του.

Άνοιξαν τα παράθυρα της βεράντας και άρχισε να τον καλεί με το όνομα του μια άγνωστη φωνή. Ο Ilymshinov δήλωσε ότι είχε εισέλθει σε ένα γνήσιο εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Ο πρώην πρόεδρος δήλωσε ότι είδε ένα είδος φωτεινής ράμπας που ήταν ακριβώς στην άκρη της βεράντας από ένα UFO που πετούσε. Πέρασε από την "ράμπα" μέχρι που μπήκε στο σκάφος, όπου είδε και μίλησε με όντα που καλύπτονταν από παράξενες κίτρινες στολές.

Όλα δείχνουν ότι οι βοηθοί του παρατήρησαν επίσης το άγνωστο αντικείμενο που πετούσε πριν εξαφανιστεί στον αέρα και ο Ilyumzhinov επέστρεψε στο σπίτι του.

Τα νέα αυτά προκάλεσαν ένα μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα, σε σημείο που οι βουλευτές δήλωσαν ότι ανησυχούσαν για την ψυχική υγεία του προέδρου και αμφισβήτησαν την ικανότητά του να διευθύνει.

Επιπλέον, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια έρευνα για να αποκαλύψουν αν είναι αλήθεια, να διερευνήσουν τα διάφορα μυστικά που κρατούσε το κράτος σχετικά με τους εξωγήινους και ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος είχε ήδη κάνει αρκετές αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με το θέμα, ακόμη ότι το σκάκι θα μπορούσε να έχει εξωγήινη προέλευση και οτι διδάχθηκε στους ανθρώπους από όντα από άλλους κόσμους.

Για να υποστηρίξει το επιχείρημά του, ο Ilymzhinov βασίζεται σε διαφορετικά παραδοσιακά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, όπου ο πίνακας έχει 64 ασπρόμαυρα τετράγωνα και οι κανόνες είναι παρόμοιοι.

Πώς μπορούν οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην αρχαιότητα, να γνωρίζουν ένα παρόμοιο παιχνίδι;

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications