Μηχανικός Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ: Υπάρχουν μυστικές σήραγγες με εξωγήινα σώματα και αεροσκάφη

Ένας μηχανικός που εργάστηκε σε μια μυστική βάση Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε ότι υπάρχουν τεράστια υπόγεια συγκροτήματα όπου στεγάζονται εξωγήινοι και εξωγήινα αεροσκάφη.

Είναι ο Raymond Szymanski, πρώην μηχανικός και ερευνητής UFO πιστεύει ότι τα εξωγήινα αεροσκάφη και κάποια σώματα που βρέθηκαν μετά το συντριβή του Roswell το 1947 μεταφέρθηκαν στη αεροπορική βάση Wright Patterson (WPAFB) στο Dayton του Οχάιο σε μυστικές σήραγγες.

Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Wright-Patterson Ohio, στεγάζει ένα τεράστιο συγκρότημα από τεράστιες σήραγγες γεμάτες ζωντανούς και νεκρούς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην μηχανικό. Ο Szymanksi, ο οποίος υπήρξε ανώτερος μηχανικός και επιστήμονας στο WPAFB για 39 χρόνια, το περιέγραψε ως "πλήρες πεδίο της εξωγήινης δραστηριότητας" με βάση το βιβλίο που έγραψε, ονομάζεται :50 Shades of Grays.

Ο Szymanski, ο οποίος σταμάτησε την σιωπή του και μίλησε δημοσίως για τα "μυστικά" της βάσης, έμαθε για την εξωγήινη συνωμοσία κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του στην αεροπορική βάση. Δηλώνει ότι ένας συνάδελφος τον ρώτησε: «Έχετε ακούσει για τους εξωγήινους μας;»

Ο Raymond Szymanski λέει ότι ο συνάδελφος του συνέχισε να του λέει ότι υπήρχε ένα σύστημα σήραγγων και υπόγειων στο WPAFB που φιλοξενούσε εξωγήινους νεκρούς και ζωντανούς. Μιλώντας αποκλειστικά στο The Sun Online, είπε: "Είχε ανατεθεί στο γραφείο της Avionics Lab Operations να συνεργαστεί με τον συνάδελφό μου (μέντορα) με το όνομα Al, έναν βιομηχανικό μηχανικό της MBA. "Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εβδομάδας, ο Al μου έδωσε μερικές σοφές, εντελώς απροσδόκητες και ανεπιθύμητες συμβουλές.

"Είπε ότι υπήρξε ένα ατύχημα στο Roswell το 1947 και έφεραν κομμάτια από ένα εξωγήινο αεροσκάφος και εξωγήινο πλήρωμα στη βάση για να τα επιθεωρήσουν, και το κράτησαν σε μυστικές σήραγγες κάτω από τη βάση. "Όταν ρώτησα πώς γνώριζε το μυστικό, απάντησε:" Όλοι όσοι εργάζονται στη βάση το γνωρίζουν αυτό. "

Με εκπλήξε αυτό που άκουσα. Ήμουν τότε ένας νεαρός φοιτητής στην πρώτη εβδομάδα της στρατιωτικής θητείας σε μια μικρή επιλεγμένη ομάδα 10.000 ανθρώπων και να φέρει ένα απίστευτο μυστικό: έχουμε τους εξωγήινους και τα τεχνουργήματα στη βάση μας.

Ο Szymanski λέει ότι μια δομή σε σχήμα δίσκου στη βάση του Οχάιο που είναι ένα παλιό νεκροταφείο, πιστεύει ότι το μέγεθος και το σχήμα του δεν είναι τυχαίο, ο Szymanski άρχισε να διερευνά το «μυστικό» των UFO και της εξωγήινης δραστηριότητας στο WPAFB. Η βάση φιλοξένησε επίσης το έργο Blue Book Project, το επίσημο ερευνητικό έργο των Πολεμικών Αεροποριών (1952-1969).

«Τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες είχα δεκάδες ή εκατοντάδες σύντομες «μυστικές» συνομιλίες που μου επιβεβαίωσαν αυτο που άκουσα κατα τη διάρκεια της πρώτης μου εβδομάδας στη βάση.

"Κοιτάζοντας τα αποδεικτικά στοιχεία που τεκμηριώνω στο βιβλίο μου και τις φωτογραφίες, νομίζω ότι οι ιστορίες για εξωγήινους είναι αληθινές. Νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι για μια πλήρη αποκάλυψη ακόμα, οι κυβερνήσεις τα κρατούν μυστικά. "

Δεν βλέπω καμία αλλαγή όλα αυτά τα χρονιά, δεν νομίζω ότι έχουμε κινητά τηλέφωνα ή 150.000 καλωδιακά κανάλια που μας κάνουν πιο "προετοιμασμένους" από τους ανθρώπους του 1947, μετά από το Roswell. Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν : «Σας δείχνω τα αποδεικτικά στοιχεία και ειστε ελεύθεροι να αποφασίσετε». Σχετική ομιλία του υπάρχει εδώ

Βεβαία δεν ειναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έχει πει κάτι τέτοιο, άλλα για τον κοιμισμένο όχλο, αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" που ούτε καν τον ενδιαφέρουν, μονο που ειναι τοσο "θεωρίες συνωμοσίας" όσο "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι ο καρκίνος, ο νοών νοείτω..

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications