Μπακογιάννης: Να υπάρξει δίκαιη κατανομή μεταναστών σε όλη τη χώρα

Εθνικό πρόβλημα που απαιτεί εθνική λύση, χαρακτήρισε το προσφυγικό -μεταναστευτικό ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. .

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες οι ροές μεταναστών είναι αυξημένες και η όλη κατάσταση θυμίζει, σε κάποιο βαθμό, το 2015.

Ο ίδιος ζήτησε να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή των προσφύγων και μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα. «Δεν γίνεται κάποιες περιοχές της Αθήνας να σηκώνουν όλο το βάρος» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Εξάρχεια και τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας, τόνισε ότι ο Δήμος θα δώσει όλες τις μάχες, είτε στα Εξάρχεια, είστε στη Φωκίωνος.

«Το πιο εύκολο είναι να πει κανείς: παρέλαβα καμένη γη. Εγώ σε αυτή την παγίδα δεν πρόκειται να πέσω. Εμένα με νοιάζει το παρόν και το μέλλον» σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

H "έγκυρη πηγή" της άνωθεν "είδησης" που εμφανίζεται μόνιμος στην πρώτη θέση στην αναζήτηση google μαζί με άλλες "έγκυρες πήγες" σε καρουζελ με εικόνα ειναι μαρξιστών, μονο ο όχλος που τις διαβάζει δεν το ξέρει πάρα το γεγονός οτι συχνά πυκνά βάζουν μαρξιστικές προπαγάνδες..

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->