Μεγάλο επίμηκες αντικείμενο “αναδύεται” στην Ανταρκτική και πολλοί αναρωτιούνται αν σχετίζεται με την Αγκάρθα (video)

Προ καιρού ανακαλύφθηκε ένα παράξενο επίμηκες αντικείμενο σε μια ζώνη του ομόσπονδου κράτους του Maud, κοντά στην ακτή της Ανταρκτικής, καθώς λιώνουν οι πάγοι.

Εικασίες λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα παλιό γερμανικό πλοίο ή υποβρύχιο που ξέμεινε ή μπλοκαρίστηκε σε αυτό το μέρος, καθώς ενδεχομένως σφήνωσε μέσα από πέρασμα σηράγγων πάγου που φτάνουν δεκάδες μέτρα ψηλά.

Στο πολικό τοπίο μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω αυτό το επίμηκες αντικείμενο μήκους περίπου 30 μέτρων, με τον 3-D πλοηγό, όπου διακρίνεται να προεξέχει και ότι έχει βάθος, καθώς και μήκος και πλάτος.

Όπως είναι ευρύτερα διαδεδομένο, τον περασμένο αιώνα, οι Γερμανοί τολμούσαν εξερευνήσεις στις περιοχές της Ανταρκτικής σε αναζήτηση υποτιθέμενων μυθικών τοποθεσιών.

Αυτή η ανωμαλία παραπέμπει πολλούς να ισχυριστούν ότι έχει ομοιότητα με ένα πιθανό εξωγήινο διαστημόπλοιο, τύπου “πούρου”, όμως ο καθένας μπορεί να επιλέξει την εκδοχή που θέλει για να περιγράψει το αντικείμενο, αν πρόκειται δηλαδή για ένα υποβρύχιο, ένα μη ανθρώπινο διαστημικό σκάφος ή ίσως και κάποια μυστική ανθρώπινη κατασκευή.

Έτσι, ανάμεσα σε αυτές τις εκδοχές ξεχωρίζουν εκείνες που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με την Αγκάρθα, μία “μυθική” πόλη που βρίσκεται κάπου στο εσωτερικό της Κούφιας Γης.

Τι θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα, αυτό το επίμηκες αντικείμενο; Ένας φυσικός σχηματισμός, ένα υποβρύχιο, ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος ή μια άγνωστη τεχνολογία που μπορεί να έχει τοποθετηθεί από τον εσωτερικό κόσμο της Αγκάρθα, ώστε να εξυπηρετεί σε κάποιο είδος “επαφής” ή επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον στην επιφάνεια της Γης;

OVNI o Submarino en la Antártida AGARTHA la Tierra Interna

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications